Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Допоможіть зрозуміти як працює цей парсер.
[file]22791[/file]
У цій дії є поле: "Номер колонки у файлі", в ньому є виноска з інформацією щодо заповнення цього поля:
[file]22791[/file]
"Необхідно вказувати порядковий номер колонки у файлі з 0"
[file]22791[/file]
У файлі (реєстрі платежів) мені треба вибрати потрібний стовпець, починаючи від "A" - це 0, "B", "C" "D". Стовпець D буде під номером 3, все правильно?
[file]22791[/file]
Далі дію перевірить вказаний стовпець по заповненим полям файлу та запише у вибране дод. поле або шукатиме процес із цим полем якщо встановлена галочка "Шукати процес за вказаним полем замість запису значення"
[file]22791[/file]
Чи правильно я розумію роботу цієї дії?
[file]22791[/file]
[file]22791[/file]
Допоможіть зрозуміти як працює цей парсер.
У цій дії є поле: "Номер колонки у файлі", в ньому є виноска з інформацією щодо заповнення цього поля:
"Необхідно вказувати порядковий номер колонки у файлі з 0"
У файлі (реєстрі платежів) мені треба вибрати потрібний стовпець, починаючи від "A" - це 0, "B", "C" "D". Стовпець D буде під номером 3, все правильно?
Далі дію перевірить вказаний стовпець по заповненим полям файлу та запише у вибране дод. поле або шукатиме процес із цим полем якщо встановлена галочка "Шукати процес за вказаним полем замість запису значення"
Микола писав/ла: У файлі (реєстрі платежів) мені потрібно вибрати потрібний стовпець, починаючи від "A" - це 0, "B", "C" "D". Стовпець D буде під номером 3, все правильно?
+
Микола писав/ла: Далі дію перевірить вказаний стовпець по заповненим полям файлу та запише у вибране дод. поле або шукатиме процес із цим полем якщо встановлена галочка "Шукати процес за вказаним полем замість запису значення"
схоже на правду
[quote]
Микола писав/ла:
У файлі (реєстрі платежів) мені потрібно вибрати потрібний стовпець, починаючи від "A" - це 0, "B", "C" "D". Стовпець D буде під номером 3, все правильно?
[/quote]
+
[quote]
Микола писав/ла:
[/quote]
схоже на правду
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар