Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня. Не знайшов у наявних діях шось схоже. Треба забороните перехід на етап, якщо в БП не додано вхідний платіж. Чи буде в майбутньому реалізація? Дуже потрібно
Доброго дня. Не знайшов у наявних діях шось схоже. Треба забороните перехід на етап, якщо в БП не додано вхідний платіж. Чи буде в майбутньому реалізація? Дуже потрібно
Може вам підійде дія на етапі "Заборонити перехід в залежності від полів"? В умовах можна вказати: Ім'я поля Сплачено не рівно [ordersum] Тоді якщо немає в процесі платежа , на етап перейти буде неможливо
Може вам підійде дія на етапі "Заборонити перехід в залежності від полів"? В умовах можна вказати: Ім'я поля Сплачено не рівно [ordersum]
Тоді якщо немає в процесі платежа , на етап перейти буде неможливо
Olmonic Olmonic писал/а: Може вам підійде дія на етапі "Заборонити перехід в залежності від полів"? В умовах можна вказати: Ім'я поля Сплачено не рівно [ordersum] Тоді якщо немає в процесі платежа , на етап перейти буде неможливо
Якщо хочете прям окремою дією - то її доопрацювання займе 2 години. Тому краще вирішити своє питання без доопрацювання
[quote]
Olmonic
Olmonic писал/а:
Може вам підійде дія на етапі "Заборонити перехід в залежності від полів"? В умовах можна вказати: Ім'я поля Сплачено не рівно [ordersum]
Тоді якщо немає в процесі платежа , на етап перейти буде неможливо
[/quote]
Якщо хочете прям окремою дією - то її доопрацювання займе 2 години.
Тому краще вирішити своє питання без доопрацювання
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар