Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Швидше за все, пошук товарів йде не по унікальному полю. Створіть нову тему, прикладіть пару прикладів з дублями товарів і покажіть як Ви їх завантажуєте
Швидше за все, пошук товарів йде не по унікальному полю. Створіть нову тему, прикладіть пару прикладів з дублями товарів і покажіть як Ви їх завантажуєте
завантажувались через імпорт/експорт продуктів (в файлі N кількість товарів, завантажились N*2 декілька разів, унікальне поле-артикул приклад: артикул-347190, внутрішній код- 655360 та 552630 в файлів дублів не було, перевіряв, доречі спочатку все загрузилось нормально, але через ~годину файл почав завантажуватись по новій(я підозрюю) також спробував видалити та завантажити знову, результат був такий самий
завантажувались через імпорт/експорт продуктів (в файлі N кількість товарів, завантажились N*2 декілька разів, унікальне поле-артикул
приклад: артикул-347190, внутрішній код- 655360 та 552630
в файлів дублів не було, перевіряв, доречі спочатку все загрузилось нормально, але через ~годину файл почав завантажуватись по новій(я підозрюю)
також спробував видалити та завантажити знову, результат був такий самий
з того, що я побачив - при імпорті був дуже великий файл, який не встиг завантажиться за 1 раз і почали працювати 2 завантаження паралельно. Я написав захист від таких ситуацій. Спробуйте розбити файл на 2 з меншим рядком рядків і завантажити заново. Старі продукти можна видалити
з того, що я побачив - при імпорті був дуже великий файл, який не встиг завантажиться за 1 раз і почали працювати 2 завантаження паралельно. Я написав захист від таких ситуацій. Спробуйте розбити файл на 2 з меншим рядком рядків і завантажити заново. Старі продукти можна видалити
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар