Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У разі змінення інтерфейсу БП потрібно так само підтягнути інтерфейс на мобільному пристрої.
У мене запитання щодо не зручності цієї процедури.
У разі значної зміни БП, дуже не зручно копіювати на мобільний інтерфейс все, та потім блоки переміщати. Це також займаю багато часу.
У разі змінення інтерфейсу БП потрібно так само підтягнути інтерфейс на мобільному пристрої.
У мене запитання щодо не зручності цієї процедури. У разі значної зміни БП, дуже не зручно копіювати на мобільний інтерфейс все, та потім блоки переміщати. Це також займаю багато часу.
Устименко Игорь OneBox production писал/а: надайте скріншоти що саме хочете покращити
На скріншотах це неможливо показати незручності.
Суть в тому що це мега довго налаштовувати мобільний інтерфейс БП. У мене є пропозиція, для блоків у БП назначати цифру сортування для мобільного інтерфейсу.
[quote]
Устименко Игорь
OneBox production писал/а:
надайте скріншоти що саме хочете покращити
[/quote]
На скріншотах це неможливо показати незручності.
Суть в тому що це мега довго налаштовувати мобільний інтерфейс БП.
У мене є пропозиція, для блоків у БП назначати цифру сортування для мобільного інтерфейсу.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар