Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Виникла така проблема, мені потрібно щоб регулярно оновлювався запис статусу ттн нової пошти в додатковому полі процеса. Регулярний повторний запис в додаткове поле є лише для числових значень. Так само виконання процедур можливе лише при редагування процесу. А мені треба щоб регулярно, наприклад 1 раз на годину відбувалося копіювання статусу нової пошти в додаткове поле процесу. Як це можна зробити?
Виникла така проблема, мені потрібно щоб регулярно оновлювався запис статусу ттн нової пошти в додатковому полі процеса. Регулярний повторний запис в додаткове поле є лише для числових значень. Так само виконання процедур можливе лише при редагування процесу. А мені треба щоб регулярно, наприклад 1 раз на годину відбувалося копіювання статусу нової пошти в додаткове поле процесу. Як це можна зробити?
Доброго дня. Можливо вам стане в нагоді дія на етапі бізнес-процессу "Оновити процес" - там можливо в задані години робити оновлення процессу з запуском процедур при редагуванні процессу.
Доброго дня.
Можливо вам стане в нагоді дія на етапі бізнес-процессу "Оновити процес" - там можливо в задані години робити оновлення процессу з запуском процедур при редагуванні процессу.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар