Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
При тестуванні та навчанні в системі я завантажував прайси постачальників, так як є багато моментів які потрібно виправити або підлаштувати під себе і вчора вони продублювались ~7 раз(можливо заглючилосьищось)та набігла велика тарифікація, хоча я видалив товари.
Підскажіть будь ласка як видалити данні з видалених та зробити це безкоштовно так як ми ще не працюємо в системі, а тільки ознайомлюємось та вчимось.
Дякую. З повагою Єгор
При тестуванні та навчанні в системі я завантажував прайси постачальників, так як є багато моментів які потрібно виправити або підлаштувати під себе і вчора вони продублювались ~7 раз(можливо заглючилосьищось)та набігла велика тарифікація, хоча я видалив товари. Підскажіть будь ласка як видалити данні з видалених та зробити це безкоштовно так як ми ще не працюємо в системі, а тільки ознайомлюємось та вчимось. Дякую. З повагою Єгор
Стаднік Єгор Олександрович писал/а: Дякую, а я можу це зробити самостійно поки навчаємось? Далі плануємо перейти на тариф за користувачів коли зможем працювати в системі
ставити апку очистки данних
вона безкоштовна наче для платних тарифів
[quote]
Стаднік Єгор Олександрович писал/а:
Дякую, а я можу це зробити самостійно поки навчаємось? Далі плануємо перейти на тариф за користувачів коли зможем працювати в системі
[/quote]
ставити апку очистки данних
вона безкоштовна наче для платних тарифів
Стаднік Єгор Олександрович писал/а: Підскажіть будь ласка де саме В нас поки що тарифікація за данні
доки ви на тарифі за данні така апка платна для вас буде
[quote]
Стаднік Єгор Олександрович писал/а:
Підскажіть будь ласка де саме
В нас поки що тарифікація за данні
[/quote]
доки ви на тарифі за данні така апка платна для вас буде
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар