Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
https://solidenglishschool.1b.app/24739/ налаштований блок підпроцесів на виведення завдань з угоди. Якщо блок зверху, він відображає завдання, якщо опустити його під інші блоки . то результату не буде. Буде порожній блок у угоді. І повернення його нагору не допомагає. потрібно новий блок робити
[file]19581[/file]
[file]19580[/file]
[file]19581[/file]
[file]19580[/file]
https://solidenglishschool.1b.app/24739/ налаштований блок підпроцесів на виведення завдань з угоди. Якщо блок зверху, він відображає завдання, якщо опустити його під інші блоки . то результату не буде. Буде порожній блок у угоді. І повернення його нагору не допомагає. потрібно новий блок робити
Derkach Dmytriy OneBox production написав: Опишіть, будь ласка, докладніше. Нічого не зрозуміло з опису
Як і описав, підпроцес блок не відображав завдання в роботі якщо блок був не зверху в інтерфейсі, а під іншими блоками як на скрині
[quote]
Derkach Dmytriy
OneBox production написав:
Опишіть, будь ласка, докладніше. Нічого не зрозуміло з опису
[/quote]
Як і описав, підпроцес блок не відображав завдання в роботі якщо блок був не зверху в інтерфейсі, а під іншими блоками як на скрині
Чи проблема ще актуальна? Я не можу таке повторити на 2х проектах
у тому процесі, який скинув , так само не відображає, я не змінював налаштування, якщо ви вже виправили цю помилку. Можете глянути в цьому
[quote]
[file]19931[/file]
Derkach Dmytriy
[file]19931[/file]
[file]19931[/file]
Чи проблема ще актуальна? Я не можу таке повторити на 2х проектах
[file]19931[/file]
[/quote]
[file]19931[/file]
у тому процесі, який скинув , так само не відображає, я не змінював налаштування, якщо ви вже виправили цю помилку. Можете глянути в цьому
[file]19931[/file]
я переміщав тільки блок вгору - і все відображається, що не так?
в тому, що він не відображає підпроцеси, перебуваючи внизу. як зараз на скрині, там пусто. А якщо блок зверху, то там є завдання
[quote]
[file]19944[/file]
Derkach Dmytriy
[file]19944[/file]
[file]19944[/file]
я переміщав тільки блок вгору - і все відображається, що не так?
[file]19944[/file]
[/quote]
[file]19944[/file]
в тому, що він не відображає підпроцеси, перебуваючи внизу. як зараз на скрині, там пусто. А якщо блок зверху, то там є завдання
[file]19944[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар