Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Спробував змінити дизайн основної кнопки.
Використав ось такий css стиль:
.btn-primary {
position: absolute;
top:50%;
background-color:#0a0a23;
}
Ось що з цього вийшло, скрін 1311
Тобто кнопка стала недоступною.
У коді сторінки цей код виглядає ось так, скрін 1312
Прошу допомогти :) повернутися до попереднього стану.
тут https://icoloronebox.crm-onebox.com/
[file]19482[/file]
[file]19483[/file]
Спробував змінити дизайн основної кнопки. Використав ось такий css стиль: .btn-primary { position: absolute; top:50%; background-color:#0a0a23; }
Ось що з цього вийшло, скрін 1311 Тобто кнопка стала недоступною.
У коді сторінки цей код виглядає ось так, скрін 1312
таким чином Ви змінили стиль для усіх кнопок, тобто зараз у Вас всі кнопки стали position: absolute. Якщо треба для конкретної кнопки - треба обертати в батьківський елемент
таким чином Ви змінили стиль для усіх кнопок, тобто зараз у Вас всі кнопки стали position: absolute. Якщо треба для конкретної кнопки - треба обертати в батьківський елемент
Можете відкрти інспектор коду, знайти цю кнопку - прибрати для неї стилі (вимкнути іх) - воня зʼявиться - видалити css і зберегти сторінку - або ж надайте мені доступ до боксу я це зроблю
Можете відкрти інспектор коду, знайти цю кнопку - прибрати для неї стилі (вимкнути іх) - воня зʼявиться - видалити css і зберегти сторінку - або ж надайте мені доступ до боксу я це зроблю
Derkach Dmytriy OneBox production писал/а: Можете відкрти інспектор коду, знайти цю кнопку - прибрати для неї стилі (вимкнути іх) - воня зʼявиться - видалити css і зберегти сторінку - або ж надайте мені доступ до боксу я це зроблю
надав доступ
[quote]
Derkach Dmytriy
OneBox production писал/а:
[/quote]
надав доступ
Derkach Dmytriy OneBox production писал/а: Можете відкрти інспектор коду, знайти цю кнопку - прибрати для неї стилі (вимкнути іх) - воня зʼявиться - видалити css і зберегти сторінку - або ж надайте мені доступ до боксу я це зроблю
зробив самостійно, все вийшло
щиро дякую за допомогу
[quote]
Derkach Dmytriy
OneBox production писал/а:
[/quote]
зробив самостійно, все вийшло
щиро дякую за допомогу
Поділюся. як зробив зараз у себе *** .btn-primary { background-color:#003F68; color: #fff; min-height:25px; min-width: 100px; border:none; border-radius:7px; } .btn-primary:hover { background-color:#BF3D03; transition: 0.7s; } .btn-primary:active { background-color: #FFD208; color: #0088D4; } .custom-body { background-color:#fff; } *** Можливо комусь з новачків партнерів допоможе розпочати розбиратися з CSS стилями, які вже доступні
Поділюся. як зробив зараз у себе
.btn-primary {
background-color:#003F68;
color: #fff;
min-height:25px;
min-width: 100px;
border:none;
border-radius:7px;
}
.btn-primary:hover {
background-color:#BF3D03;
transition: 0.7s;
}
.btn-primary:active {
background-color: #FFD208;
color: #0088D4;
}
.custom-body
{
background-color:#fff;
}
Можливо комусь з новачків партнерів допоможе розпочати розбиратися з CSS стилями, які вже доступні
[file]19486[/file]
[file]19487[/file]
[file]19488[/file]
Ми не надаємо допомоги з написанням стилів та навчання за версткою. Якщо питання в дусі "я щось надолужив і все поламалося" будуть частішати - ми застосуємо зняття грошей з балансу за кожне таке питання.
Ми не надаємо допомоги з написанням стилів та навчання за версткою.
Якщо питання в дусі "я щось надолужив і все поламалося" будуть частішати - ми застосуємо зняття грошей з балансу за кожне таке питання.
Miroshnichenko Maxim писал/а: Ми не надаємо допомоги з написанням стилів та навчання за версткою. Якщо питання в дусі "я щось надолужив і все поламалося" будуть частішати - ми застосуємо зняття грошей з балансу за кожне таке питання.
оскільки я сам накосячив, це відразу платний топік тобто я оплатив рішення
[quote]
Miroshnichenko Maxim писал/а:
Ми не надаємо допомоги з написанням стилів та навчання за версткою.
Якщо питання в дусі "я щось надолужив і все поламалося" будуть частішати - ми застосуємо зняття грошей з балансу за кожне таке питання.
[/quote]
оскільки я сам накосячив, це відразу платний топік
тобто я оплатив рішення
[file]19492[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар