Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
При надсиланні ось такого запиту - https://______/api/orders/add/?login=mim_api&password=4e006afaef404b57af7a168ddf5a0d09&workflowid=24&statusid=137&clientnameofrst=Test&clientnamelast&Test&clientnamelast=Test
Створюю процес у прив'язці до Батька.
Запит прикручений до веб-форми сайту клієнта
Якщо користувач сайту вказує email або телефон, які збігаються з базою у Боксі – постачає новий контакт.
Якщо одні з: або email або телефон відрізняються, а друге збігається - те саме, знаходить за даними в базі і підставляє картку контакту. Все ОК. Проте! якщо клієнт вказав інші дані, скажімо свій другий email або телефон – потрібна можливість зберегти їх у картку контакту сюди – [file]5433[/file] [file]5434[/file] як дод. пошта або телефон.
У методах API нічого не знайшов.
Писати ці дані "милицево" в дод. поля процесу – не дуже ефективно.
Прошу підказати якесь рішення чи можливе доопрацювання.
При надсиланні ось такого запиту - https://______/api/orders/add/?login=mim_api&password=4e006afaef404b57af7a16... Створюю процес у прив'язці до Батька. Запит прикручений до веб-форми сайту клієнта Якщо користувач сайту вказує email або телефон, які збігаються з базою у Боксі – постачає новий контакт. Якщо одні з: або email або телефон відрізняються, а друге збігається - те саме, знаходить за даними в базі і підставляє картку контакту. Все ОК. Проте! якщо клієнт вказав інші дані, скажімо свій другий email або телефон – потрібна можливість зберегти їх у картку контакту сюди – як дод. пошта або телефон. У методах API нічого не знайшов. Писати ці дані "милицево" в дод. поля процесу – не дуже ефективно. Прошу підказати якесь рішення чи можливе доопрацювання.
Вітання. Допустимо ти вказав інший номер телефону та email. Як бокс повинен зрозуміти якого конкретно користувачеві потрібно їх дописати? Що унікального ти передаєш, чому можна зрозуміти до якого ж із 2 мільйонів користувачів у твоєму боксі потрібно дописати цю інформацію?
Вітання. Допустимо ти вказав інший номер телефону та email. Як бокс повинен зрозуміти якого конкретно користувачеві потрібно їх дописати? Що унікального ти передаєш, чому можна зрозуміти до якого ж із 2 мільйонів користувачів у твоєму боксі потрібно дописати цю інформацію?
Mike Wazowski friend of Sulley написав: Вітання. Допустимо ти вказав інший номер телефону та email. Як бокс повинен зрозуміти якого конкретно користувачеві потрібно їх дописати? Що унікального ти передаєш, чому можна зрозуміти до якого ж із 2 мільйонів користувачів у твоєму боксі потрібно дописати цю інформацію?
Зараз якщо я відправлю номер або пошту, яка вже є в базі, він знаходить і зміцнює до них. Але тих пошти чи телефону, які були у запиті, але немає у базі – вже не буде. А їх треба якось зберегти.
[quote]
Mike Wazowski
friend of Sulley написав:
[/quote]
Зараз якщо я відправлю номер або пошту, яка вже є в базі, він знаходить і зміцнює до них. Але тих пошти чи телефону, які були у запиті, але немає у базі – вже не буде. А їх треба якось зберегти.
Я розумію, але куди зберігати? Ти передав номер телефону 0933333333. Як бокс повинен зрозуміти до кого ти хочеш цей телефон зберегти, якщо ти крім номера більше нічого не передаєш? У тебе є якась ще інформація про користувача за якою його можна ідентифікувати в системі?
Я розумію, але куди зберігати? Ти передав номер телефону 0933333333. Як бокс повинен зрозуміти до кого ти хочеш цей телефон зберегти, якщо ти крім номера більше нічого не передаєш? У тебе є якась ще інформація про користувача за якою його можна ідентифікувати в системі?
Mike Wazowski friend of Sulley написав: Я розумію, але куди зберігати? Ти передав номер телефону 0933333333. Як бокс повинен зрозуміти до кого ти хочеш цей телефон зберегти, якщо ти крім номера більше нічого не передаєш? У тебе є якась ще інформація про користувача за якою його можна ідентифікувати в системі?
Так, email. По ньому знайшло, а номер інший. Їли він інший записати його другим у картку. Якщо це дубль, то нічого не робимо.
[quote]
Mike Wazowski
friend of Sulley написав:
[/quote]
Так, email. По ньому знайшло, а номер інший. Їли він інший записати його другим у картку.
Якщо це дубль, то нічого не робимо.
Так зараз і стається. Якщо клієнта знайдено по email йому дописується номер нового телефону, який ти передаєш.
Тимофєєв Артем Олегович КТС Premium-партнер написав: Якщо одні з: або email або телефон відрізняються, а друге збігається - те саме, знаходить за даними в базі і підставляє картку контакту. Все ОК.
ти сам це підтверджуєш в описі.
Так зараз і стається. Якщо клієнта знайдено по email йому дописується номер нового телефону, який ти передаєш.
[quote]
Тимофєєв Артем Олегович
КТС Premium-партнер написав:
Якщо одні з: або email або телефон відрізняються, а друге збігається - те саме, знаходить за даними в базі і підставляє картку контакту. Все ОК.
[/quote]
Поночка Вандеркряк Поночка вас не пощадить (с) писав/ла: Так зараз і стається. Якщо клієнта знайдено по email йому дописується номер нового телефону, який ти передаєш.
Ні, не дописується новий. Я перевіряв. Просто постачає картку і той номер, що був. А того, що був у запрої - ні. Питання саме в тому, як його записати і записати відразу як додатковий. номер телефону?
Поночка Вандеркряк Поночка вас не пощадить (с) писав/ла: ти сам це підтверджуєш в описі.
Не зрозумів тебе
[quote]
Поночка Вандеркряк
Поночка вас не пощадить (с) писав/ла:
[/quote]
Ні, не дописується новий. Я перевіряв. Просто постачає картку і той номер, що був.
А того, що був у запрої - ні. Питання саме в тому, як його записати і записати відразу як додатковий. номер телефону?
[quote]
Поночка Вандеркряк
Поночка вас не пощадить (с) писав/ла:
[/quote]
Не зрозумів тебе
Тимофєєв Артем Олегович КТС Premium-партнер написав: Ні, не дописується новий. Я перевіряв. Просто постачає картку і той номер, що був. А того, що був у запрої - ні. Питання саме в тому, як його записати і записати відразу як додатковий. номер телефону?
ок, можемо зробити як додаткового параметра. Начебто якщо передаєш udatedata=1 (або щось подібне) і юзаєра знайшло, йому додасть передані номер телефону та email. Займе 1год
[quote]
Тимофєєв Артем Олегович
КТС Premium-партнер написав:
Ні, не дописується новий. Я перевіряв. Просто постачає картку і той номер, що був.
А того, що був у запрої - ні. Питання саме в тому, як його записати і записати відразу як додатковий. номер телефону?
[/quote]
ок, можемо зробити як додаткового параметра. Начебто якщо передаєш udatedata=1 (або щось подібне) і юзаєра знайшло, йому додасть передані номер телефону та email. Займе 1год
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар