Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вітаю! Є сайт на хорошоп + cloudflare.
Проблем немає в цілому за виключенням Cloudflare, який обмежує передачу файлі до 100мб. Товарів у нас дуже багато тому, піднімати тариф на cloudflare - це не варіант.
Питання до розробників чи можна зробити доробку яка буде розбивати передачу даних товарів на сторону сайту частинами?
Дуже буду вдячний за поради та варіанти рішення.
Вітаю! Є сайт на хорошоп + cloudflare. Проблем немає в цілому за виключенням Cloudflare, який обмежує передачу файлі до 100мб. Товарів у нас дуже багато тому, піднімати тариф на cloudflare - це не варіант. Питання до розробників чи можна зробити доробку яка буде розбивати передачу даних товарів на сторону сайту частинами?
шнурок OneBox production писал/а: Ну якщо до сloudflare були проблеми, то будуть, якщо ні то найімовірніше теж немає. Не зовсім розумію як ліміти добре пов'язані з обходом сloudflare?
Я ж не знаю як там на пряму в обхід воно працює )) Якщо там все теж саме то в цілому проблема немає бути. Як я зрозумів ми напряму до сервера звертаємось а не через домен. В цілому дякую за рішення. Будемо з інтеграторами думати. А ви не можете це впровадити ??? я маю наувазі експорт цих даних саме черех OneBox налаштувати до IP сервера хорошоп?
[quote]
шнурок
OneBox production писал/а:
Ну якщо до сloudflare були проблеми, то будуть, якщо ні то найімовірніше теж немає. Не зовсім розумію як ліміти добре пов'язані з обходом сloudflare?
[/quote]
Я ж не знаю як там на пряму в обхід воно працює )) Якщо там все теж саме то в цілому проблема немає бути. Як я зрозумів ми напряму до сервера звертаємось а не через домен. В цілому дякую за рішення. Будемо з інтеграторами думати. А ви не можете це впровадити ??? я маю наувазі експорт цих даних саме черех OneBox налаштувати до IP сервера хорошоп?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар