1b.app
Скопійоване посилання -

Експорт продуктів частинами по API

Вітаю! Є сайт на хорошоп + cloudflare.
Проблем немає в цілому за виключенням Cloudflare, який обмежує передачу файлі до 100мб. Товарів у нас дуже багато тому, піднімати тариф на cloudflare - це не варіант.
Питання до розробників чи можна зробити доробку яка буде розбивати передачу даних товарів на сторону сайту частинами?

Дуже буду вдячний за поради та варіанти рішення.

Відповіді:

Зробіть стукіт боксу до сервера в обхід сloudflare. Або відкрийте голий ip безпосередньо в який тільки з ip боксу можна стукати або якось ще
вчера, 13:12
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Volokhovich Evgeniy
Адміністратор
дякую за відповідь! А чи не буде проблем з лімітами при такому підході на стороні хорошоп ?
вчера, 13:50

Ну якщо до сloudflare були проблеми, то будуть, якщо ні то найімовірніше теж немає. Не зовсім розумію як ліміти добре пов'язані з обходом сloudflare?
вчера, 14:29
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Volokhovich Evgeniy
Адміністратор

шнурок
OneBox production писал/а:
Ну якщо до сloudflare були проблеми, то будуть, якщо ні то найімовірніше теж немає. Не зовсім розумію як ліміти добре пов'язані з обходом сloudflare?

Я ж не знаю як там на пряму в обхід воно працює )) Якщо там все теж саме то в цілому проблема немає бути. Як я зрозумів ми напряму до сервера звертаємось а не через домен. В цілому дякую за рішення. Будемо з інтеграторами думати. А ви не можете це впровадити ??? я маю наувазі експорт цих даних саме черех OneBox налаштувати до IP сервера хорошоп?
вчера, 16:07

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар