Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вітаю! Є сайт на хорошоп + cloudflare.
Проблем немає в цілому за виключенням Cloudflare, який обмежує передачу файлі до 100мб. Товарів у нас дуже багато тому, піднімати тариф на cloudflare - це не варіант.
Питання до розробників чи можна зробити доробку яка буде розбивати передачу даних товарів на сторону сайту частинами?
Дуже буду вдячний за поради та варіанти рішення.
Вітаю! Є сайт на хорошоп + cloudflare. Проблем немає в цілому за виключенням Cloudflare, який обмежує передачу файлі до 100мб. Товарів у нас дуже багато тому, піднімати тариф на cloudflare - це не варіант. Питання до розробників чи можна зробити доробку яка буде розбивати передачу даних товарів на сторону сайту частинами?
шнурок OneBox production писал/а: Ну якщо до сloudflare були проблеми, то будуть, якщо ні то найімовірніше теж немає. Не зовсім розумію як ліміти добре пов'язані з обходом сloudflare?
Я ж не знаю як там на пряму в обхід воно працює )) Якщо там все теж саме то в цілому проблема немає бути. Як я зрозумів ми напряму до сервера звертаємось а не через домен. В цілому дякую за рішення. Будемо з інтеграторами думати. А ви не можете це впровадити ??? я маю наувазі експорт цих даних саме черех OneBox налаштувати до IP сервера хорошоп?
[quote]
шнурок
OneBox production писал/а:
Ну якщо до сloudflare були проблеми, то будуть, якщо ні то найімовірніше теж немає. Не зовсім розумію як ліміти добре пов'язані з обходом сloudflare?
[/quote]
Я ж не знаю як там на пряму в обхід воно працює )) Якщо там все теж саме то в цілому проблема немає бути. Як я зрозумів ми напряму до сервера звертаємось а не через домен. В цілому дякую за рішення. Будемо з інтеграторами думати. А ви не можете це впровадити ??? я маю наувазі експорт цих даних саме черех OneBox налаштувати до IP сервера хорошоп?
Відкривати ip прямий повинні не з боку боксу, а власники добре, ті хто адмініструють сервер на якому він там лежить. Зі свого боку можу запропонувати лише зменшити пакети даних, що передаються якщо вони не проходять через cloudflare, тобто. зробити щоб за раз слалося Х продуктів як налаштування в дії. Так будете надсилати менше продуктів і проходити перевірку cloudflare. Займе годину 2
Відкривати ip прямий повинні не з боку боксу, а власники добре, ті хто адмініструють сервер на якому він там лежить.
Зі свого боку можу запропонувати лише зменшити пакети даних, що передаються якщо вони не проходять через cloudflare, тобто. зробити щоб за раз слалося Х продуктів як налаштування в дії. Так будете надсилати менше продуктів і проходити перевірку cloudflare. Займе годину 2
шнурок OneBox production писал/а: Відкривати ip прямий повинні не з боку боксу, а власники добре, ті хто адмініструють сервер на якому він там лежить. Зі свого боку можу запропонувати лише зменшити пакети даних, що передаються якщо вони не проходять через cloudflare, тобто. зробити щоб за раз слалося Х продуктів як налаштування в дії. Так будете надсилати менше продуктів і проходити перевірку cloudflare. Займе годину 2
Вітаю! Так давайте бо у нас взагалі зараз не працює оновлення продуктів по змінах.
[quote]
шнурок
OneBox production писал/а:
Відкривати ip прямий повинні не з боку боксу, а власники добре, ті хто адмініструють сервер на якому він там лежить.
Зі свого боку можу запропонувати лише зменшити пакети даних, що передаються якщо вони не проходять через cloudflare, тобто. зробити щоб за раз слалося Х продуктів як налаштування в дії. Так будете надсилати менше продуктів і проходити перевірку cloudflare. Займе годину 2
[/quote]
Вітаю! Так давайте бо у нас взагалі зараз не працює оновлення продуктів по змінах.
[file]24296[/file]
виставлю рахунок за обумовленою задачею. 500к товарів та апі добрепа для мене на жаль несумісні речі. Вони мають ліміти в апі, відповідно не можна адекватно оновлювати всі товари щогодини.
виставлю рахунок за обумовленою задачею.
500к товарів та апі добрепа для мене на жаль несумісні речі. Вони мають ліміти в апі, відповідно не можна адекватно оновлювати всі товари щогодини.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар