Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня.
Підкажіть, будь ласка, як я можу отримати файли з додаткового поля по апі?
Я можу отримати value вкладення але за посиланням download-public є ще якийсь ключ.
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як я можу отримати файли з додаткового поля по апі? Я можу отримати value вкладення але за посиланням download-public є ще якийсь ключ.
Доброго дня. Не зовсім розумію суть вашої проблеми. У вас при отриманні значення додаткового поля з типом файл - повертає публічне посилання на скачування файлу?
Доброго дня.
Не зовсім розумію суть вашої проблеми.
У вас при отриманні значення додаткового поля з типом файл - повертає публічне посилання на скачування файлу?
Додаткові поля з типом "Файл" там мають повертати саме публічним посиланням. Але ж у вас поле "Багатофайлове" - тут потрібно виправлення щоб аналогічно посиланнями повертало.
Додаткові поля з типом "Файл" там мають повертати саме публічним посиланням.
Але ж у вас поле "Багатофайлове" - тут потрібно виправлення щоб аналогічно посиланнями повертало.
Підкажіть будь ласка як отримати додаткові поля продуктів процесу.
У такому запиті чомусь немає додаткових полів.
Є, дякую!
[file]23671[/file]
[file]23672[/file]
Підкажіть будь ласка як отримати додаткові поля продуктів процесу.
[file]23671[/file]
[file]23672[/file]
У такому запиті чомусь немає додаткових полів.
[file]23671[/file]
[file]23672[/file]
[file]23671[/file]
[file]23672[/file]
[file]23671[/file]
[file]23672[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар