Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня.
Підкажіть будь ласка що потрібно зробити для того, щоб почала виконуватися дія "Перетворити дзвінок у процес"?
Я по апі реєструю дзвінок /api/registercall/ зі статусом INCOMING. Випливає картка дзвінка. Я отримую id дзвінка у відповіді.
Як мені далі закрити дзвінок (я передавав той самий дзвінок зі статусом ANSWER), отримую відповідь Ok та все. Може мені потрібно використовувати id дзвінка, який я отримую у відповіді при реєстрації дзвінка?
Доброго дня. Підкажіть будь ласка що потрібно зробити для того, щоб почала виконуватися дія "Перетворити дзвінок у процес"? Я по апі реєструю дзвінок /api/registercall/ зі статусом INCOMING. Випливає картка дзвінка. Я отримую id дзвінка у відповіді. Як мені далі закрити дзвінок (я передавав той самий дзвінок зі статусом ANSWER), отримую відповідь Ok та все. Може мені потрібно використовувати id дзвінка, який я отримую у відповіді при реєстрації дзвінка?
Доброго дня. Є два поняття: активний дзвінок (прямо тут і зараз) та подія (історія того, що дзвінок колись був). Дзвінок який Ви створюєте необхідний щоб показати віконце дзвінка в реальному часі користувачеві який або якому дзвонять у боксі. Щоб закрити дзвінок, можна надсилати той самий запит лише з іншим статусом, наприклад ANSWER або CANCEL. Тобто. Тут Ви все правильно зробили. Далі вже всі дії працюють з подіями, відповідно, щоб спрацювала дія "Перетворити дзвінок у процес" потрібно створити подію. https://swagger.1b.app/#/event/event
Доброго дня. Є два поняття: активний дзвінок (прямо тут і зараз) та подія (історія того, що дзвінок колись був). Дзвінок який Ви створюєте необхідний щоб показати віконце дзвінка в реальному часі користувачеві який або якому дзвонять у боксі. Щоб закрити дзвінок, можна надсилати той самий запит лише з іншим статусом, наприклад ANSWER або CANCEL. Тобто. Тут Ви все правильно зробили.
Далі вже всі дії працюють з подіями, відповідно, щоб спрацювала дія "Перетворити дзвінок у процес" потрібно створити подію. https://swagger.1b.app/#/event/event
Реєстрація дзвінка (/api/registercall/) потрібна лише для відображення картки?
id який я отримую у відповіді після реєстрації, я можу десь його використовувати? Переглянути весь список зареєстрованих дзвінків (не івентів).
Ось у мене є подія, створена https://swagger.1b.app/#/event/event.
[file]22863[/file]
[file]22864[/file]
[file]22865[/file]
Але чомусь процес не створився.
[file]22863[/file]
[file]22864[/file]
[file]22865[/file]
[file]22863[/file]
[file]22864[/file]
[file]22865[/file]
id який я отримую у відповіді після реєстрації, я можу десь його використовувати? Переглянути весь список зареєстрованих дзвінків (не івентів).
[file]22863[/file]
[file]22864[/file]
[file]22865[/file]
[file]22863[/file]
[file]22864[/file]
[file]22865[/file]
[file]22863[/file]
[file]22864[/file]
[file]22865[/file]
[file]22863[/file]
[file]22864[/file]
[file]22865[/file]
Samokhin Vladislav написав: Реєстрація дзвінка (/api/registercall/) потрібна лише для відображення картки?
так, є ще пару місць, в яких використовується, але спасли Вам це потрібно.
Samokhin Vladislav написав: id який я отримую у відповіді після реєстрації, я можу десь його використовувати? Переглянути весь список зареєстрованих дзвінків (не івентів).
якщо підключена якась телефонія, зазвичай у ній є список дзвінків цієї телефонії. Якщо вам потрібні дзвінки тільки для створення завдань, можете не робити /api/registercall/ а після закінчення дзвінка відразу створювати подію. Якщо є подія, дайте на неї посилання і посилання на Вашу систему щоб можна було перевірити налаштування дії.
[quote]
Samokhin Vladislav написав:
[/quote]
так, є ще пару місць, в яких використовується, але спасли Вам це потрібно.
[quote]
Samokhin Vladislav написав:
[/quote]
якщо підключена якась телефонія, зазвичай у ній є список дзвінків цієї телефонії.
Якщо вам потрібні дзвінки тільки для створення завдань, можете не робити /api/registercall/ а після закінчення дзвінка відразу створювати подію.
Якщо є подія, дайте на неї посилання і посилання на Вашу систему щоб можна було перевірити налаштування дії.
https://box.fialan.com/
[file]22866[/file]
https://box.fialan.com/app/event/979616/
[file]22866[/file]
+ Не зрозуміло як зробити що б був плеєр у події.
[file]22866[/file]
[file]22866[/file]
1. Щоб відтворювати запис, потрібно в окреме поле його записувати. У apiv2 немає такої можливості, наскільки я бачу (у всіх телефоній свої інтеграції, дзвінки ніхто не пушить тудою). Можна доопрацювати за 2год. 2. Пропущений дзвінок це там, де не взяли трубку від клієнта або щось таке. $statusArray[] = 'NOANSWER'; $statusArray[] = 'NO ANSWER'; $statusArray[] = 'CANCEL'; $statusArray[] = 'BUSY'; $statusArray[] = 'CONGESTION'; $statusArray[] = 'CHANUNAVAIL'; $statusArray[] = 'CALLFAILED'; список статусів, за яких дзвінок вважається пропущеним.
1. Щоб відтворювати запис, потрібно в окреме поле його записувати. У apiv2 немає такої можливості, наскільки я бачу (у всіх телефоній свої інтеграції, дзвінки ніхто не пушить тудою). Можна доопрацювати за 2год.
2. Пропущений дзвінок це там, де не взяли трубку від клієнта або щось таке.
$statusArray[] = 'NOANSWER';
$statusArray[] = 'NO ANSWER';
$statusArray[] = 'CANCEL';
$statusArray[] = 'BUSY';
$statusArray[] = 'CONGESTION';
$statusArray[] = 'CHANUNAVAIL';
$statusArray[] = 'CALLFAILED';
список статусів, за яких дзвінок вважається пропущеним.
Питання не про дію "Створити процес на основі пропущеного дзвінка" а про дію "Перетворити дзвінок у процес". У цій дії будь-який дзвінок повинен перетворюватися на процес.
Питання не про дію "Створити процес на основі пропущеного дзвінка" а про дію "Перетворити дзвінок у процес".
У цій дії будь-який дзвінок повинен перетворюватися на процес.
Поля status не вистачає біля дзвінка. Або приберіть налаштування "Враховувати тільки статуси дзвінків (вкажіть кілька через кому)" або передавайте статус. Дзвінки по-дефолту останній годину перевіряються, тобто. якщо потестити потрібно то потрібно буде створити новий або налаштування дії поміняти разово, щоб за останній день брало наприклад.
Поля status не вистачає біля дзвінка. Або приберіть налаштування "Враховувати тільки статуси дзвінків (вкажіть кілька через кому)" або передавайте статус. Дзвінки по-дефолту останній годину перевіряються, тобто. якщо потестити потрібно то потрібно буде створити новий або налаштування дії поміняти разово, щоб за останній день брало наприклад.
на жаль, ні, наскільки я бачу. Заберіть у налаштуваннях дії статус, щоб по ньому не фільтрувати або можемо доопрацювати передачу статусу, займе близько години. Якщо статус та відтворення аудіо відразу, 2ч. Виставити рахунок?
на жаль, ні, наскільки я бачу. Заберіть у налаштуваннях дії статус, щоб по ньому не фільтрувати або можемо доопрацювати передачу статусу, займе близько години. Якщо статус та відтворення аудіо відразу, 2ч. Виставити рахунок?
let him cook OneBox production написав: Приберіть статус у налаштуваннях дії, щоб по ньому не фільтрувати
2.
let him cook OneBox production написав: можемо доопрацювати передачу статусу, займе близько години
2 варіанти
1.
[quote]
let him cook
OneBox production написав:
Приберіть статус у налаштуваннях дії, щоб по ньому не фільтрувати
[/quote]
2.
[quote]
let him cook
OneBox production написав:
можемо доопрацювати передачу статусу, займе близько години
[/quote]
Ви можете глянути лог за сьогодні 12:49.
https://box.fialan.com/admin/logs/showall/ajax/?file=fatal-2024-10-18.log
Помилка у файлі box_auto_action_event_call2issue.php
Виконайте основне завдання - покажіть віконце користувачеві, на інше Вам має бути начхати. У цьому випадку віконце у користувача з номером 117 з'явиться
Виконайте основне завдання - покажіть віконце користувачеві, на інше Вам має бути начхати. У цьому випадку віконце у користувача з номером 117 з'явиться
Я відключив статуси INPROGRESS, але інтеграція все одно тягне дзвінки з цим статусом та створює подію(
Я відключив статуси INPROGRESS, але інтеграція все одно тягне дзвінки з цим статусом та створює подію(
[file]22896[/file]
[file]22897[/file]
[file]22896[/file]
[file]22897[/file]
[file]22896[/file]
[file]22897[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар