Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Створюю замовлення, використовуючи API.
Дані, що використовуються для створення замовлення:
[{:name=>"test", :workflowid=>1, :statusid=>1, :productinfo=>{:id=>1, :findbyArray=>["externalid"], :showerrorafterfind=>true}} ]
Замовлення створюється.
Як дізнатися значення: workflowid і statusid, які необхідно використовувати при створенні замовлення? Поля є обов'язковими.
Створюю замовлення, використовуючи API. Дані, що використовуються для створення замовлення: [{:name=>"test", :workflowid=>1, :statusid=>1, :productinfo=>{:id=>1, :findbyArray=>["externalid"], :showerrorafterfind=>true}} ] Замовлення створюється. Як дізнатися значення: workflowid і statusid, які необхідно використовувати при створенні замовлення? Поля є обов'язковими.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Спасибі за оперативну відповідь. Мені потрібно діставати workflowid і statusid по API, або використовувати якісь дефолтні. Замовлення, що будуть імпортуватися з зовнішньої системи, і таких даних, як workflowid і statusid у мене немає.
Спасибі за оперативну відповідь.
Мені потрібно діставати workflowid і statusid по API, або використовувати якісь дефолтні.
Замовлення, що будуть імпортуватися з зовнішньої системи, і таких даних, як workflowid і statusid у мене немає.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар