Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Роблю запити на вибірку замовлень через API. У мене виникла проблема з пошуком за допомогою додаткового поля.
Ось приклад мого запиту:
http://myboxurl/api/orders/get/?login=****&password=*******&cdate=2024-03-01&customorder_[Key22]=Value
Цей запит враховує лише дані, пов'язані з датою, ігноруючи додаткове поле. Чи можливо проблема полягає в самому запиті, чи можливо в API відсутній метод реалізації пошуку за допомогою цього поля?
При аналізі в середині API було виявлено відсутність методу для пошуку за допомогою додаткового поля. При зверненні до бази даних враховується лише дата в запиті WHERE .
Можливо, хтось мав справу з подібною ситуацією і може порадити, як вирішити цю проблему? Чи є інші методи або підходи для пошуку за допомогою додаткових полів через API?
Буду вдячний за будь-яку допомогу чи пораду!
Дякую!
Роблю запити на вибірку замовлень через API. У мене виникла проблема з пошуком за допомогою додаткового поля.
При аналізі в середині API було виявлено відсутність методу для пошуку за допомогою додаткового поля. При зверненні до бази даних враховується лише дата в запиті WHERE .
Можливо, хтось мав справу з подібною ситуацією і може порадити, як вирішити цю проблему? Чи є інші методи або підходи для пошуку за допомогою додаткових полів через API?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар