Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Добридень!
Потрібно додати поле 'barcode' у метод /api/storage-balance/get/
Це необхідно для синхронізації залишків за складами
https://1b.app/ru/api/storage/
Добридень! Потрібно додати поле 'barcode' у метод /api/storage-balance/get/ Це необхідно для синхронізації залишків за складами https://1b.app/ru/api/storage/
Опанасенко Антон Сергійович 380660038220 написав: Потрібно у видачу, щоб у товарів у масиві balanceArray додалося поле штрихкод
як ми раніше просили додати артикул та discount
[quote]
Опанасенко Антон Сергійович
380660038220 написав:
Потрібно у видачу, щоб у товарів у масиві balanceArray додалося поле штрихкод
[/quote]
як ми раніше просили додати артикул та discount [file]17141[/file]
передзвоніть мені прямо, надам реквізити на виставлення рахунку
Опанасенко Антон Сергійович 380660038220 написав: Так, можете виставляти
bu OneBox production написав: Можна зробити, займе 1год доопрацювання. Виставити рахунок?
передзвоніть мені прямо, надам реквізити на виставлення рахунку
[quote]
Опанасенко Антон Сергійович
380660038220 написав:
Так, можете виставляти
[quote]
bu
OneBox production написав:
Можна зробити, займе 1год доопрацювання. Виставити рахунок?
[/quote]
[/quote]
Добрий день. API видає не основне поле "штрих-код" у картці товару? яке потрібно (скрин 1), а видає поле вторинне "штрих-код товару на складі" (скрин 2). Змініть видачу поля по АПІ, з вторинного поля на основне, для коректної видачі згенерованих штрих-кодів.
Добрий день. API видає не основне поле "штрих-код" у картці товару? яке потрібно (скрин 1), а видає поле вторинне "штрих-код товару на складі" (скрин 2). Змініть видачу поля по АПІ, з вторинного поля на основне, для коректної видачі згенерованих штрих-кодів.
[file]17263[/file]
[file]17264[/file]
bu OneBox production написав: У складській операції є свій штри-код, я думав він вам потрібен. Вам потрібен код першого скріншота?
Доброго дня, коли зможете виправити???
[quote]
bu
OneBox production написав:
У складській операції є свій штри-код, я думав він вам потрібен. Вам потрібен код першого скріншота?
[/quote]
Добрий день. Також помітили, що як тільки запустили цю доопрацювання (вивантаження штрих-кодів), стала сильно гальмувати робота СРМ. Скажіть із чим може бути пов'язано і як це можна вирішити?
Добрий день. Також помітили, що як тільки запустили цю доопрацювання (вивантаження штрих-кодів), стала сильно гальмувати робота СРМ. Скажіть із чим може бути пов'язано і як це можна вирішити?
Добрий день. Вивантажив виправлення доопрацювання на ваш бокс. Доопрацювання ніяк не могла вплинути на продуктивність системи. Розкажіть що саме і де у вас гальмує, можливо я зможу чимось допомогти.
Добрий день. Вивантажив виправлення доопрацювання на ваш бокс. Доопрацювання ніяк не могла вплинути на продуктивність системи. Розкажіть що саме і де у вас гальмує, можливо я зможу чимось допомогти.
Доброго дня, весь минулий тиждень срм дуже довго провантажувала сторінки, зараз проблема не спостерігається, якщо буде повторюватися, створимо окрему тему, спасибі. Доопрацювання перевіримо, дякую.
Доброго дня, весь минулий тиждень срм дуже довго провантажувала сторінки, зараз проблема не спостерігається, якщо буде повторюватися, створимо окрему тему, спасибі.
Доопрацювання перевіримо, дякую.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар