Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вітаю.
Як під час створення замовлення (/api/orders/add/ API V1 ) можна передати відділення/місто Нової Пошти для подальшого використання додатком Нова Пошта.
У документації /api/orders/add/ не знайшов.
Дякую за відповідь.
Вітаю. Як під час створення замовлення (/api/orders/add/ API V1 ) можна передати відділення/місто Нової Пошти для подальшого використання додатком Нова Пошта. У документації /api/orders/add/ не знайшов. Дякую за відповідь.
Добрий день. Такої можливості немає. Якщо ви на os використовуйте apiv2, якщо на mvp то надсилайте адресу доставки просто в адресу процесу у форматі Місто, Відділення №Х
Добрий день. Такої можливості немає. Якщо ви на os використовуйте apiv2, якщо на mvp то надсилайте адресу доставки просто в адресу процесу у форматі Місто, Відділення №Х
anonymous hamster OneBox production написав: Якщо ви на os використовуйте apiv2
Дякую за відповідь. Так я на OneBox OS. Підкажіть, будь ласка, чи правильно я знайшов у документації - метод /api/v2/order/set/, параметр "novaposhta": { "officeref": "string" }, officeref передавати у форматі "00000000-0000-0000-0000 -0000000000000"? Дякую.
[quote]
anonymous hamster
OneBox production написав:
Якщо ви на os використовуйте apiv2
[/quote]
Дякую за відповідь.
Так я на OneBox OS. Підкажіть, будь ласка, чи правильно я знайшов у документації - метод /api/v2/order/set/, параметр "novaposhta": { "officeref": "string" }, officeref передавати у форматі "00000000-0000-0000-0000 -0000000000000"?
Дякую.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар