Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Є така відповідь:
{
"id": 125594,
"meta_data": [
{
"id": 473652,
"key": "is_vat_exempt",
"value": "no"
},
{
"id": 473653,
"key": "_wc_cog_order_total_cost",
"value": "0.00"
},
],
}
Мені потрібно отримати значення:
1) З "key": "is_vat_exempt" значення поля "value": "no" записати в додаткове поле процесу 1
2) З "key": "_wc_cog_order_total_cost" значення поля "value": "0.00" у додатковому полі 2
Як це зробити? Чи можливо?
Спробував уже мільйон варіантів, доки зупинився на такому [file]11142[/file]
Є така відповідь: { "id": 125594, "meta_data": [ { "id": 473652, "key": "is_vat_exempt", "value": "no" }, { "id": 473653, "key": "_wc_cog_order_total_cost", "value": "0.00" }, ], } Мені потрібно отримати значення: 1) З "key": "is_vat_exempt" значення поля "value": "no" записати в додаткове поле процесу 1 2) З "key": "_wc_cog_order_total_cost" значення поля "value": "0.00" у додатковому полі 2 Як це зробити? Чи можливо? Спробував уже мільйон варіантів, доки зупинився на такому
Спробував, теж не підтягує
[file]11240[/file]
Ось лог https://cabinet.b2bframes.com/admin/logs/showall/ajax/?file=export-order-api-2021-10-11.log
Процес 43111
https://cabinet.b2bframes.com/admin/shop/workflow/12/procedure/100/?status=0
Я прибрав із відповіді зайве, що не має смислового навантаження, щоб простіше було приклад побачити
Правильний варіант - на першому скрині, але з моїми поправками Справа в тому, що потрібне поле Номер замовлення на сайті в процесі я так розумію не заповнено, тому відповідь неправильно парситься (приходять всі замовлення)
Правильний варіант - на першому скрині, але з моїми поправками
Справа в тому, що потрібне поле Номер замовлення на сайті в процесі я так розумію не заповнено, тому відповідь неправильно парситься (приходять всі замовлення)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар