Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
прошу доопрацювати в методі /api/contact-delete/json/ можливість об'єднання контакту, що видаляється, з іншим контактом, id якого буде переданий в окремому параметрі запиту, наприклад mergeuserid
прошу доопрацювати в методі /api/contact-delete/json/ можливість об'єднання контакту, що видаляється, з іншим контактом, id якого буде переданий в окремому параметрі запиту, наприклад mergeuserid
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла: Таке доопрацювання займе 1 годину
я ж правильно розумію, що на виході вийде функціонал ідентичний об'єднанню контактів через картку контакту (вручну), при якому відбувається заміна даних у процесах та подіях (віддалений контакт змінюється на той, з яким виконується об'єднання)?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
Таке доопрацювання займе 1 годину
[/quote]
я ж правильно розумію, що на виході вийде функціонал ідентичний об'єднанню контактів через картку контакту (вручну), при якому відбувається заміна даних у процесах та подіях (віддалений контакт змінюється на той, з яким виконується об'єднання)?
+
[quote]
[/quote]
+
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар