Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Чи можна якось передати через апі в onebox інформацію про продукти які відвантажено в процесі?
наприклад через
/api/storage-translocation/
Але щоб там можна було вказати номер процесу
Чи можна якось передати через апі в onebox інформацію про продукти які відвантажено в процесі? наприклад через /api/storage-translocation/ Але щоб там можна було вказати номер процесу
anonymous duck OneBox production Співробітник писав/ла: Добрий день. Зараз немає, але можна вказаний метод додати фільтрацію по id процесу. Займе 1год
Доброго дня! Чи можна використовувати наші інвестиції для даного доопрацювання?
[quote]
anonymous duck
OneBox production
Співробітник писав/ла:
Добрий день. Зараз немає, але можна вказаний метод додати фільтрацію по id процесу. Займе 1год
[/quote]
Доброго дня! Чи можна використовувати наші інвестиції для даного доопрацювання?
Лосик Лілія Володимирівна Адміністратор Адміністратор проектів писав/ла: Передзвоніть мені, будь ласка, і уточнимо по інвестиціях.
Я не маю Вашого номера. Як бути?
[quote]
Лосик Лілія Володимирівна
Адміністратор
Адміністратор проектів писав/ла:
Передзвоніть мені, будь ласка, і уточнимо по інвестиціях.
[/quote]
Я не маю Вашого номера. Як бути?
cosgroup Клієнт писав/ла: Доброго дня інформацію треба передати до Onebox Я так розумію, що це потрібно в /api/storage-translocation/
додавши параметр orderid в /api/storage-translocation/ , який передаватиме номер процесу в операцію
[quote]
cosgroup
Клієнт писав/ла:
Доброго дня
інформацію треба передати до Onebox
Я так розумію, що це потрібно в /api/storage-translocation/
[/quote]
додавши параметр orderid в /api/storage-translocation/ , який передаватиме номер процесу в операцію
[quote]
Замогильний Дмитро
OneBox production
Співробітник писав/ла:
який бокс необхідно протестувати з цього харчування?
[/quote]
https://zhiraf.crm-onebox.com/cc/?dashboardView=cc
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар