1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
6 відповідей
26.02.2021, 16:44
Нова пошта (габарити та об'ємна вага)
у нас в інтеграції є така галочка У клієнта є питання, скільки буде коштувати доопрацювати так, що якщо в момент створення ТН я вказую габарити - ...
8 відповідей
26.02.2021, 16:24
Доступ до сервера
23 квітня 2020 року ми надали SSH-доступ до нового сервера Server Linux C6-53, на який була перенесена система OneBox. Доступи були надіслані Роман...
2 відповіді
Запорожская Трансформаторная Ассоциация (Начальник IT)
26.02.2021, 15:42
Чи не коректно працює інтеграція з поштою
Добрий день. Я представляю Запорізьку трансформаторну асоціацію, раніше інтегратором був Артем Тимофєєв, зараз він перенаправив сюди. Суть питання ...
3 відповіді
26.02.2021, 15:38
Пошук у crm OneBox некоректно працює
Бокс rivcont Вчора почали помічати проблему, пошук перестав коректно виводити інформацію. Є продукт "Масажний пояс для схуднення Sauna Massage...
10 відповідей
Доопрацювання блоку звітів: Таблиця контактів
У таку таблицю https://prnt.sc/107kqfy 1) Додати колонку - Максимальний обсяг продажів за місяць: Дивимося клієнта за датою створення та всі процес...
2 відповіді
прохання усунути БАГ системи з неправильними списаннями та помилками при них.
я неодноразово звертаюсь до тих підтримки з проблемами пов'язаними з Подвійними списаннями з БП, що товар не списався а в нього Відвантажено зн...
4 відповіді
26.02.2021, 14:19
Формування замовлення та дані для відправки через НП
Добридень! Дроп сформував замовлення через лк У кошику вказав ім'я та прізвище клієнта, вибрав відділення та відправив замовлення https://mkobu...
19 відповідей
26.02.2021, 14:03
Не діє в процедурі "Змінити дату складської операції"
У БП 52 не працює процедура "Змінити дату складської операції" (дія під час редагування). Ця процедура має брати дату з додаткового поля ...
1 відповідь
26.02.2021, 13:24
Зміна домену
У клієнта викуплена ліцензія + шаблон template 23 і він хоче змінити домен Які дані потрібні від клієнта і скільки годин знадобиться для цього? Так...
7 відповідей
26.02.2021, 13:00
Передача Context у вайбер бот
Добрий день. Надсилаю киенту посилання з посиланням на вайбер бот наступного виду: viber://pa?chatURI=ohrana_ua&context=131832&text=Підтвер...