1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
2 відповіді
2015562639 - Доробка інтеграції з liqpay
Для дії БП "Двостадійна оплата LiqPay / Змінити статус блокування коштів" доопрацьовано налаштування "Взяти ідентифікатор платежу з ...
3 відповіді
16.07.2020, 09:43
Додати можливість адмінського коментування дій
Додати можливість написати коментар до дії на екрані додавання дій до етапу. Наприклад, у етапі 30 дій, адміну, щоб зрозуміти яку дію що робить пот...
2 відповіді
13.07.2020, 23:33
Оновити статуси Нової Пошти
Прошу оновити статус Нової Пошти. Бракує одного статусу https://i.imgur.com/MwD2Kt2.jpg
3 відповіді
13.07.2020, 20:47
Набуття статусів з боку Rozetka
Доброго дня! Прошу зробити "хвилинну автоматизацію" і на "етапи" для Rozetka, а саме: зміни статусів на стороні Rozetka. Дуже ч...
1 відповідь
11.07.2020, 18:22
Зробіть відображення заголовків із типом коментаря постійним!
⭐ Зараз, якщо у стрічці коментарів багато записів і смс або імейли знаходяться не на першій сторінці, то не показуються заголовки і не зрозуміло, ч...
3 відповіді
08.07.2020, 16:41
Зробіть систему універсальною! Одні й ті самі речі мають бути скрізь однакові!
Колонки будь-яких таблиць повинні мати однаковий функціонал редагування з однаковими полями, та й взагалі бути настроєними! Наприклад, у розділі ПЕ...
3 відповіді
Заборона видалення Продуктів, які оприбутковані на складі
Зараз ви можете видалити Продукт оприбуткований і на складі він не буде відображатися, виявилося, що немає реалізації такого функціоналу з у стемі ...
3 відповіді
Додати інформацію про дату останнього оновлення СРМ біля назви її поточного складання
я наприклад не розумію мою поточну версію остання чи ні, коли вона була оновлена. У релізі багато оновлень, але не всі речі я бачу в себе в Боксі, ...
3 відповіді
Відкат дій та створенняЖерналу змін до СРМ
Було кілька разів при імпорті дані ставилися не в ті поля оскільки менеджер у файлі припустився помилки і залишив порожнім весь стовпець Можливість...
3 відповіді
Модуль інтергації з розеткою
зараз багато сервісів пропонують через них залити товари на Розетку, в СРМ теж є така можливість, але як це налаштувати точно я не розібрався, які ...