1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
11 відповідей
Є У срм Фунціонал пошуку Дубльваних товарів з автозаміною?
Є У срм Фунціонал пошуку Дубльваних товарів з автозаміною?
1 відповідь
15.11.2020, 13:49
Лист відображається по 2 рази у розділі Мої Події
У БП на етапі встановлено автоматичну дію Надіслати повідомлення електронною поштою. У розділі Мої події лист відображається 2 рази: зі смайлом у т...
3 відповіді
15.11.2020, 13:38
Фільтра пошуку товарів
Чому в задачі http://ukrpromspec.onebox-system.com/admin/customorder/test/115500/edit/ фільтра "колір" і "ширина/діаметр" є спи...
3 відповіді
Супутні товари
Знайшов можливість вивести в БП Супутні товари тим, що на замовлення, але їх не можу знайти як вивести в Картку Продукту. проблема в тому, що Обидв...
28 відповідей
дія відправлення повідомлень не перемикає ботів viber
є налаштований бізнес - процес, але знадобилося частину вайбер повідомлень відправляти від іншого робота додав нових ботів, перенастроюю процедуру,...
16 відповідей
Звіти
Скиньте будь-ласка посилання на самовчитель або відео/статтю про роботу зі звітами.
2 відповіді
14.11.2020, 18:36
Налаштування навантаження товару на Avto.pro
Добрий день! Підкажіть будь ласка Встановив додаток автопро в маркеті прописав назву магазину як написано на сайті автопро (це правильно?) Встанови...
2 відповіді
2015682476 - Додано налаштування в блок "Продукти таблицею"
Для блоку "Продукти таблицею" додано налаштування "Вимкнути асинхронне оновлення таблиці", яке дозволяє виконувати запити один ...
0 відповідей
2015685016 - Додано налаштування в дію "Поставити бізнес-процес із закупівлі продуктів на співробітника"
Для дії "Поставити бізнес-процес із закупівлі продуктів на співробітника" доопрацьовано налаштування "Не враховувати залишки на скла...
0 відповідей
2015675576 - Допрацьовано умову відображення полів універсального блоку контакту
Для універсального блоку контактів доопрацьовано налаштування умов відображення колонок, де можна задати: - додаткові поля за якими робити перевірк...