1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
1 відповідь
2015755861 - Додано дію "Сформувати назву паспорта продукту за шаблоном"
Додано нову дію автоматизації продуктів при збереженні "Сформувати назву паспорта продукту за шаблоном". Дозволяє встановити шаблон імені...
1 відповідь
07.03.2021, 21:22
як змінити шрифт у стандартному шаблоні інтернет-магазину?
як змінити шрифт у стандартному шаблоні інтернет-магазину?
8 відповідей
Неправильні показники у звіті після вивантаження в XLS
https://b2bhub.crm-onebox.com/admin/report/desiner/6/view/?filter_order_movelogg...
6 відповідей
07.03.2021, 19:30
зробити адаптивним шаблон інтернет магазину
Чи можна зробити адаптивним мій шаблон інтернет магазину, замість мобільної версії m.site.com.ua?
2 відповіді
почав сильно гальмувати OnBox
З учорашнього дня сильний залишив гальмувати OneBox. У панелі управління навантаженнями бачимо анномальні зміни в навантаженні яких раніше не було ...
1 відповідь
Питання до посібника з Особистого кабінету в OneBox OS
Як стало відомо із презентації OneBox OS, у ній не планується залишати функціонал особистого кабінету. Для мене наявність цього функціоналу була од...
2 відповіді
Чи можна вивести в мінімальний резерв одну картинку товару для візуалізації?
Чи можна вивести в мінімальний резерв одну картинку товару для візуалізації? у мене 13000 артикулів, хотілося б візуалізувати товари, коли я працюю...
3 відповіді
07.03.2021, 08:42
Як визначити кількість символів у рядку?
У нас є ось така дія "Обчислити та записати значення у додаткове поле, якщо умови виконуються" Функції PHP для операцій із рядками: strle...
3 відповіді
06.03.2021, 23:20
Прибирати всі символи, які не буква і не цифра при пошуку
маємо 2 графи пошуку продукту в процесі (за назвою і за артикулом). Цікавить, щоб функція: Прибирати всі символи, які не буква і не цифра при пошук...
5 відповідей
Не працює звіт з продажу.
БАГ! Не працює звіт з продажу. Швидше за все через те, що намагається завантажити великий обсяг даних. Посилання на звіт: http://gadgetopt.crm-oneb...