Ранее было случайно оприходовано товары. После обнаружения ошибки не получается ни вернуть новар ни удалить собственно оприходование. см. скрин
[file]8133[/file]
Ранее было случайно оприходовано товары. После обнаружения ошибки не получается ни вернуть новар ни удалить собственно оприходование. см. скрин
Олександр добрий день все правильно, в системі не можна видаляти операції оприбуткування, якщо з тими товарами вже є продаж, тут якраз вам пише зайдіть в кожен товар - склади . знайдіть де товар продано, робіть видалення чи повернення (тут рекомендуємо уважно, бо якщо продали, був фізичний продаж), після чого можна буде видалити прихід.
Олександр добрий день
все правильно, в системі не можна видаляти операції оприбуткування, якщо з тими товарами вже є продаж, тут якраз вам пише [file]8135[/file]
зайдіть в кожен товар - склади . знайдіть де товар продано, робіть видалення чи повернення (тут рекомендуємо уважно, бо якщо продали, був фізичний продаж), після чого можна буде видалити прихід.
Розібрався. Було задвоєно приход. До того, як помітили помилку, було відписано частину товару. Я так зрозумів, що програма відписала товар саме з тої партії, яку я намагався видалити.
Розібрався. Було задвоєно приход. До того, як помітили помилку, було відписано частину товару. Я так зрозумів, що програма відписала товар саме з тої партії, яку я намагався видалити.
чудово, для того, щоб прихід не задвоювало, рекомендуємо налаштувати роботу постачання так, щоб процес починався наприклад на основі замовлення клієнта (будуть створені звязки в товарах так ) або на основі мінімальних залишків на складах. тоді потреба створювати прихід вручну буде як виняток, що зменшить можливість дублів процесів.
чудово,
для того, щоб прихід не задвоювало, рекомендуємо налаштувати роботу постачання так, щоб процес починався наприклад на основі замовлення клієнта (будуть створені звязки в товарах так [file]8152[/file] ) або на основі мінімальних залишків на складах. тоді потреба створювати прихід вручну буде як виняток, що зменшить можливість дублів процесів.
Лисенко Олександр писал/а: Дякую. Я над цим подумаю. Але, в даному випадку був задвоєний сам процес постачання.
я про постачання і говорю, робите спочатку автоматизацію, щоб вручну було мінімум процесів. а якщо задвоєння у вас з технічних причин - заберіть з інтерфейсу кнопку копіювання процесу.
[quote]
Лисенко Олександр писал/а:
Дякую. Я над цим подумаю.
Але, в даному випадку був задвоєний сам процес постачання.
[/quote]
я про постачання і говорю, робите спочатку автоматизацію, щоб вручну було мінімум процесів. а якщо задвоєння у вас з технічних причин - заберіть з інтерфейсу кнопку копіювання процесу.
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий