Є додаткове поле товару
Мені потрібно знайти всі товари в яких в цьому полі є символ "%"
Але система не шукає такі товари по цьмоу символу
Якщо ввожу так ("%") - без дужок то щось шукає, але значення не зберігаю в полі пошуку
Прошу виправити баг
https://baza.cn.ua/admin/shop/products/?filtername=&filterarticul=&filteremptyfieldid=&fromfiltercustomzristchislo15=&tofiltercustomzristchislo15=&filtercustom562=&filtercustom531=&filtercustom583=&filtercustom564=&filterbrands=&filter_show_avail=1&filtercustomopisanierozetka24=%22%25%22&filterid=&filterpricefrom=&filterpriceto=&fromfiltercustomzalishok25=&tofiltercustomzalishok25=&filtercdatefrom=&filtercdateto=&filtercustomsellstatusvrozetke40=&filtercustomstatusvuploaderrozetka47=&filtercustomkodkategoriirozetka23=&filtercustomprichinablokirovki44=&filtertags=&filtercustomzamiri59=&fromfiltercustomostannyadataprodazhu71=&tofiltercustomostannyadataprodazhu71=&fromfiltercustomostannyadataprikhodu43=&tofiltercustomostannyadataprikhodu43=&filtercustomnyuansi54=&fromfiltercustomfakt41=&tofiltercustomfakt41=&fromfiltercustomriznitsi27=&tofiltercustomriznitsi27=&fromfiltercustomrivenznizhki65=&tofiltercustomrivenznizhki65=&fromfiltercustomznizhka42=&tofiltercustomznizhka42=&categoryid=1594&searchLine=
Є додаткове поле товару Мені потрібно знайти всі товари в яких в цьому полі є символ "%" Але система не шукає такі товари по цьмоу символу Якщо ввожу так ("%") - без дужок то щось шукає, але значення не зберігаю в полі пошуку Прошу виправити баг https://baza.cn.ua/admin/shop/products/?filtername=&filterarticul=&filte...
Ігор, ну я не знаю, чи може я неправильно задаю питання, чи може я неправильні питанян задаю, ну я вже не можу зрозуміти, чому ти даєшь такі відповіді піля яких в мене виникає ще більше питань. Ось я зараз знову задам декілька питань на базі твоєї відповіді і ти знову почнуться звинувачення. Я допускаю що ти відповідаєшь як программіст і думаєшь що всі думають як ти, мабуть тут і виникають проблеми спілкування
1. Якщо цей символ потрібен щоб був "частичный поиск" то у мене питання як мені знайти товари в яких в доп.полі є символ "%" (пробував так "%%%" не знаходить) ?
2. Для чого "частичный поиск" там де він за замовчанням, тобто якщо мене треба знайти продукти в який в додатковому полі є симоволи "тикул" то я просто пишу в фільтрі "тикул", я не пишу "%тикул%" ?
[quote]
Устименко Игорь
OneBox production
OneBox CTO писал/а:
это не баг
% это частичный поиск
[/quote]
Ігор, ну я не знаю, чи може я неправильно задаю питання, чи може я неправильні питанян задаю, ну я вже не можу зрозуміти, чому ти даєшь такі відповіді піля яких в мене виникає ще більше питань.
Ось я зараз знову задам декілька питань на базі твоєї відповіді і ти знову почнуться звинувачення.
Я допускаю що ти відповідаєшь як программіст і думаєшь що всі думають як ти, мабуть тут і виникають проблеми спілкування
1. Якщо цей символ потрібен щоб був "частичный поиск" то у мене питання як мені знайти товари в яких в доп.полі є символ "%" (пробував так "%%%" не знаходить) ?
2. Для чого "частичный поиск" там де він за замовчанням, тобто якщо мене треба знайти продукти в який в додатковому полі є симоволи "тикул" то я просто пишу в фільтрі "тикул", я не пишу "%тикул%" ?
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий