Доброго дня.
Не можу змінити назву файла в якому зберігається документь. Точніше, якось дивоно виходить.
Ось шаблон. В якості імені ставлю {number}
https://drukaryk.com/admin/shop/document/templates/47/control/
[file]3273[/file]
Ось тестове замовлення
https://drukaryk.com/admin/customorder/order/11318/edit/
[file]3274[/file]
З блоку ПЕРЕГЛЯД ДОКУМЕНТІВ файл зберігається з ID в імені
Але.я кщо перейти на вкладку ДОКУМЕНТИ, файл зберігається з номером процесу в імені
[file]3275[/file]
Менше клацаній мишою і тому зручніше, коли зберігаєш документ через блок ПЕРЕГЛЯД ДОКУМЕНТІВ
Як налаштувати, щоб в назві файлу зберігався номер процесу при збереженні файлу через блок ПЕРЕГЛЯД ДОКУМЕНТІВ ?
Доброго дня. Не можу змінити назву файла в якому зберігається документь. Точніше, якось дивоно виходить.
З блоку ПЕРЕГЛЯД ДОКУМЕНТІВ файл зберігається з ID в імені
Але.я кщо перейти на вкладку ДОКУМЕНТИ, файл зберігається з номером процесу в імені
Менше клацаній мишою і тому зручніше, коли зберігаєш документ через блок ПЕРЕГЛЯД ДОКУМЕНТІВ Як налаштувати, щоб в назві файлу зберігався номер процесу при збереженні файлу через блок ПЕРЕГЛЯД ДОКУМЕНТІВ ?
Здравствуйте. К сожалению именно там мы не можем повлиять на имя скачиваемого файла. Как вариант могу предложить добавить значёк скачивания документа рядом с названием блока "Перегляд документів" документ будет скачиватся с таким же именем как и на вкладке документов такая доработка будет стоит 1ч
Здравствуйте. К сожалению именно там мы не можем повлиять на имя скачиваемого файла.
Как вариант могу предложить добавить значёк скачивания документа рядом с названием блока "Перегляд документів"
документ будет скачиватся с таким же именем как и на вкладке документов
такая доработка будет стоит 1ч
1) Документів може бути декілька. Як вибирати, якій документ завантажити однією кнопкою?
2)Частині клієнтів документи відправляються дією на етапі БП, але є винятки: хтось хоче через Вайбер або треба завантажити документ у Вчасно. Я порахував кількість кліків мишою: через блок ПЕРЕГЛЯД ДОКУМЕНТІВ чотири кліки, через блок ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ п'ять кліків. Різниця занадто мала, щоб вности зміни в код для виключень з правил. Будемо користуватися блоком ПЕРЕЛІК.
Ви не могли б змінити порядок розташування стопчиків в блоці ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ? Або в налаштуваннях інтерфейсу зробити можливість змінити їх порядок?
На мою думку, стопчики PDF і ДРУК мають бути на початку, щоб їх було видно навіть якщо блок вузький.
Такі зміни потрібні в стандартній версії. Не хочу кастомізації. Кастомізацію треба робити тільки тоді, коли без цього ну ніяк.
Добрий день.
1) Документів може бути декілька. Як вибирати, якій документ завантажити однією кнопкою?
2)Частині клієнтів документи відправляються дією на етапі БП, але є винятки: хтось хоче через Вайбер або треба завантажити документ у Вчасно. Я порахував кількість кліків мишою: через блок ПЕРЕГЛЯД ДОКУМЕНТІВ чотири кліки, через блок ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ п'ять кліків. Різниця занадто мала, щоб вности зміни в код для виключень з правил. Будемо користуватися блоком ПЕРЕЛІК.
Ви не могли б змінити порядок розташування стопчиків в блоці ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ?
Або в налаштуваннях інтерфейсу зробити можливість змінити їх порядок?
На мою думку, стопчики PDF і ДРУК мають бути на початку, щоб їх було видно навіть якщо блок вузький.
[file]3285[/file]
Такі зміни потрібні в стандартній версії. Не хочу кастомізації. Кастомізацію треба робити тільки тоді, коли без цього ну ніяк.
як варіант - можете поставити виписування потрібних документів на процедуру з автоматичним відправленням клієнту. таких процедур може бути декілька одночасно з різними умовами. тоді це не 4 кліки, а 1.
як варіант - можете поставити виписування потрібних документів на процедуру з автоматичним відправленням клієнту.
таких процедур може бути декілька одночасно з різними умовами. тоді це не 4 кліки, а 1.
У нас стоїть процедура автоматичного виписування та відправлення (дія на етапі БП). Але іноді треба переробляти документи. І треба зберігати ПДФ для Вчасно.
Ми будемо використовувати блок ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ, розягнувши його на весь екран, щоб були доступні кнопки ДРУК і ПДФ. Дякую.
У нас стоїть процедура автоматичного виписування та відправлення (дія на етапі БП).
Але іноді треба переробляти документи. І треба зберігати ПДФ для Вчасно.
Ми будемо використовувати блок ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ, розягнувши його на весь екран, щоб були доступні кнопки ДРУК і ПДФ.
Дякую.
Гуляєв Олександр Друкарня "Друкарик" писал/а: 1) Документів може бути декілька. Як вибирати, якій документ завантажити однією кнопкою?
тот документ который сейчас открыт на просмотр и скачивался бы. По аналогии с кнопкой - Печать, которую можно включить в данном блоке
Гуляєв Олександр Друкарня "Друкарик" писал/а: Ви не могли б змінити порядок розташування стопчиків в блоці ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ? Або в налаштуваннях інтерфейсу зробити можливість змінити їх порядок?
доработка по настройке порядка вывода колонок блока списка документов будет стоить 4ч
[quote]
Гуляєв Олександр
Друкарня "Друкарик" писал/а:
[/quote]
тот документ который сейчас открыт на просмотр и скачивался бы. По аналогии с кнопкой - Печать, которую можно включить в данном блоке
[quote]
Гуляєв Олександр
Друкарня "Друкарик" писал/а:
Ви не могли б змінити порядок розташування стопчиків в блоці ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ?
Або в налаштуваннях інтерфейсу зробити можливість змінити їх порядок?
[/quote]
доработка по настройке порядка вывода колонок блока списка документов будет стоить 4ч
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий