Проставили акції на сайті, з датою закінчення 9 березня. В бокс акційні ціни затягнулись, але після закінчення акції на сайті, в боксі ціни так і залишились акційними. Ми оплачували дане допрацювання з умовою що акції також будуть і відключатись згідно графіку.
Приклад товару 068-01
Проставили акції на сайті, з датою закінчення 9 березня. В бокс акційні ціни затягнулись, але після закінчення акції на сайті, в боксі ціни так і залишились акційними. Ми оплачували дане допрацювання з умовою що акції також будуть і відключатись згідно графіку. Приклад товару 068-01
Добрый день, укажите пожалуйста название действия, которым вы обновляете товары, ссылку на ваш бокс и ссылку на тз доработки которую вы делали с комментариями нашего сотрудника о том что она сделана. Спасибо.
Добрый день, укажите пожалуйста название действия, которым вы обновляете товары, ссылку на ваш бокс и ссылку на тз доработки которую вы делали с комментариями нашего сотрудника о том что она сделана. Спасибо.
Я не знаю які коментарі вашого співробітника і назви дії, це робилось ще років 2 назад. Факт в тому, що функція працювала нормально, а зараз не працює. Ми самі ніяких налаштувань не робили і не робимо, все тільки через вас робиться. Є підозра що може злетіли налаштування при переїзді з хостингу на сервер. Але знову ж таки ви переносили систему. Прохання розібратись і працездатність даної функції.
Я не знаю які коментарі вашого співробітника і назви дії, це робилось ще років 2 назад.
Факт в тому, що функція працювала нормально, а зараз не працює.
Ми самі ніяких налаштувань не робили і не робимо, все тільки через вас робиться.
Є підозра що може злетіли налаштування при переїзді з хостингу на сервер.
Але знову ж таки ви переносили систему.
Прохання розібратись і працездатність даної функції.
Сергей, я не знаю: 1. Какой у вас бокс 2. О каком действии и интеграции с чем речь
пока вы не дадите мне ответы хотя бы на эти 2 вопроса я не могу даже понять о каких акциях и сайте вы говорите
Сергей, я не знаю:
1. Какой у вас бокс
2. О каком действии и интеграции с чем речь
пока вы не дадите мне ответы хотя бы на эти 2 вопроса я не могу даже понять о каких акциях и сайте вы говорите
1. В попередньому пості мене якось ідентифікували https://crm-onebox.com/ru/support/online-stores/7340-ne-importuie-tovari-z-saytu/
2. Я не знаю, це ж ви налаштовували, можливо імппорт акцій з опенкарту
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий