Доброго дня
За що відповідають налаштування?
[file]12796[/file]
Якщо мені потрібно налаштувати щоб клієнту відразу відправлялось повідомлення з двома кнопками, то це робиться ось так?
[file]12797[/file]
Але воно не працює.
Головна ідея - щоб даний вибір з'являвся відразу користувачу. Без ніяких повідомлень. Щоб комунікація була можлива лише після даного вибору.
Доброго дня За що відповідають налаштування?
Якщо мені потрібно налаштувати щоб клієнту відразу відправлялось повідомлення з двома кнопками, то це робиться ось так?
Але воно не працює. Головна ідея - щоб даний вибір з'являвся відразу користувачу. Без ніяких повідомлень. Щоб комунікація була можлива лише після даного вибору.
Валентин вітання ви зробили все добре, тепер в Автоматизації раз в хвилину ставте дію Перетворити повідомлення viber в процес . Там вибираєте який процес запускати на якому етапі. Тоді в бізнес-процесі на етапі ставте дію Надіслати повідомлення Viber , де і вказуєте які кнопки відправляти так:
Валентин вітання
ви зробили все добре, тепер в Автоматизації раз в хвилину ставте дію Перетворити повідомлення viber в процес .
Там вибираєте який процес запускати на якому етапі.
Тоді в бізнес-процесі на етапі ставте дію Надіслати повідомлення Viber , де і вказуєте які кнопки відправляти так:
[file]12798[/file]
Дякую за відповідь, але все це налаштовано. Якщо я поставлю Надіслати повідомлення Viber і відправлю кнопку - то там відправиться кнопка. Але для чого тоді ці налашутвання: ? І мені потрібно щоб відразу з'являлась клавіатура, а не лише після того, як ми отримає повідомлення і її відправимо.
Дякую за відповідь, але все це налаштовано.
Якщо я поставлю Надіслати повідомлення Viber і відправлю кнопку - то там відправиться кнопка. Але для чого тоді ці налашутвання: [file]12800[/file]
?
І мені потрібно щоб відразу з'являлась клавіатура, а не лише після того, як ми отримає повідомлення і її відправимо.
у вас на скріні налаштування, які відповідають вже за дії, які можливі зразу після створення процесу. на вашому прикладі потрібно дописати слово чи фразу в поле Текст входящего сообщения і якщо клієнт напише вам в чат те слово, тоді автоматично відправляє відповідь, яку ви налаштували нижче.
у вас на скріні налаштування, які відповідають вже за дії, які можливі зразу після створення процесу.
на вашому прикладі потрібно дописати слово чи фразу в поле Текст входящего сообщения
і якщо клієнт напише вам в чат те слово, тоді автоматично відправляє відповідь, яку ви налаштували нижче.
"1. Вы создаете начальную настройку (приветствие), в которой не указываете текст входящего сообщения, но указывает ответ к примеру "Привет. Что хотите?" Так же вы создаёте 2 кнопки "Хочу пиццу" , которые будут отправлять текст "Хочу пиццу" и "Хочу бургер", действия которых - отправка такого же текста. "
"1. Вы создаете начальную настройку (приветствие), в которой не указываете текст входящего сообщения, но указывает ответ к примеру "Привет. Что хотите?"
Так же вы создаёте 2 кнопки "Хочу пиццу" , которые будут отправлять текст "Хочу пиццу" и "Хочу бургер", действия которых - отправка такого же текста.
"
https://1b.app/ru/forum/other/2825-opishite-pozhaluysta-nastroyki-polzovatelskoy-klaviaturi-dlya-viber-bot/
а, то ви не хочете робити через бізнес-процес, тільки через push? тоді по порядку: 1. ви створили паблік вайбер, опублікували його з смарфону 2. зробили інтеграцію в боксі, перевірили наприклад чи є логи в АРІ 3. налаштували Добавить настройку без заповненого Текст входящего сообщения, наприклад так 4. далі клієнт перейшов у ваш паблік, ще нічого не написав, а вже видало перше повідомлення з текстом "вітання"і кнопками так : скрін2
в мене працює.
а, то ви не хочете робити через бізнес-процес, тільки через push?
тоді по порядку:
1. ви створили паблік вайбер, опублікували його з смарфону
2. зробили інтеграцію в боксі, перевірили наприклад чи є логи в АРІ
3. налаштували Добавить настройку без заповненого Текст входящего сообщения, наприклад так [file]12805[/file]
4. далі клієнт перейшов у ваш паблік, ще нічого не написав, а вже видало перше повідомлення з текстом "вітання"і кнопками так : скрін2 [file]12806[/file]
в мене працює.
Так справа в тому, що все працює добре. І кнопки публікуються, повідомлення приходять. Але коли додаю налшатування, як у Вас скрін 1 - то нічого не відбувається.
Так справа в тому, що все працює добре. І кнопки публікуються, повідомлення приходять.
Але коли додаю налшатування, як у Вас скрін 1 - то нічого не відбувається.
ааа, то питання виходить в тому, що повідомлення то приходить, але без кнопок? кнопки робляться окремо в розділі +Добавить кнопку тут : скрін і програмуєте для них розмір, колір, дії і після цього додайте ті кнопки у виборі дії Добавить настройку https://1b.app/ru/ajax/download/12805/
вийшло?
ааа, то питання виходить в тому, що повідомлення то приходить, але без кнопок?
кнопки робляться окремо в розділі +Добавить кнопку тут : скрін і програмуєте для них розмір, колір, дії [file]12813[/file]
і після цього додайте ті кнопки у виборі дії Добавить настройку https://1b.app/ru/ajax/download/12805/
вийшло?
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий