Цікавить можливість підключення функцій інтеграції? Є питання на які не знайшли відповідь? Ви завжди можете створити топік на нашому форумі і там описати поставлену задачу!
Створити топік
Хочу підключити послугу від binotel GetCall Online - віджет, який пропоную клієнту на сайті залишити телефон, щоб менеджери зателефонували.
Бінотел надає код для вставлення
[file]3495[/file]
Де в адмінпанелі можна вставити код перед тегом /body ?
Хочу підключити послугу від binotel GetCall Online - віджет, який пропоную клієнту на сайті залишити телефон, щоб менеджери зателефонували. Бінотел надає код для вставлення
Де в адмінпанелі можна вставити код перед тегом /body ?
Отдельного поля под виджет Бинотела в интернет-магазине нет. Но вы можете попробовать вставить его через любую другую интеграцию - к примеру CloudIM (не думаю, что принципиальна вставка прям перед закрывающим тегом /body)
Отдельного поля под виджет Бинотела в интернет-магазине нет.
Но вы можете попробовать вставить его через любую другую интеграцию - к примеру CloudIM (не думаю, что принципиальна вставка прям перед закрывающим тегом /body)
Дякую. Віджет Бінотел підключився, коли я вставив код в CloudIM.
Що треба зробити, щоб в Гугл таг передавалась інформація про конверсії від віджету? Чи це треба інтегрувати Бінотел і Гугл таг і до Боксу це стосунку не має?
Дякую. Віджет Бінотел підключився, коли я вставив код в CloudIM.
Що треба зробити, щоб в Гугл таг передавалась інформація про конверсії від віджету?
Чи це треба інтегрувати Бінотел і Гугл таг і до Боксу це стосунку не має?
Гуляєв Олександр писал/а: Що треба зробити, щоб в Гугл таг передавалась інформація про конверсії від віджету? Чи це треба інтегрувати Бінотел і Гугл таг і до Боксу це стосунку не має?
Вероятно это нужно делать интеграцию между виджетом бинотела и тег менеджером
[quote]
Гуляєв Олександр писал/а:
Що треба зробити, щоб в Гугл таг передавалась інформація про конверсії від віджету?
Чи це треба інтегрувати Бінотел і Гугл таг і до Боксу це стосунку не має?
[/quote]
Вероятно это нужно делать интеграцию между виджетом бинотела и тег менеджером
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий