Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вітаю! Зробили налаштуванння наче все ок. Не розуміємо що ще треба бо дані не експортує в гугл таблиці. Буду вдячний за допомогу.
Google Sheets:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1i1WElV8psACMYthM9HEfmYLrEUz7uAQHS1EiSGIoJJY/edit
Onebox:
https://bazamolliua.1b.app/app/google-spreadsheet/
[file]22765[/file]
[file]22766[/file]
[file]22767[/file]
Вітаю! Зробили налаштуванння наче все ок. Не розуміємо що ще треба бо дані не експортує в гугл таблиці. Буду вдячний за допомогу.
Там 3 мільйони варіантів, якщо чесно. Від того, що неправильні налаштування до того, що банально немає доступу у ключа до використання програми Google таблиць або до самої табличці не відкритий доступ.
Там 3 мільйони варіантів, якщо чесно. Від того, що неправильні налаштування до того, що банально немає доступу у ключа до використання програми Google таблиць або до самої табличці не відкритий доступ.
let him cook OneBox production писал/а: Там 3 мільйони варіантів, якщо чесно. Від того, що неправильні налаштування до того, що банально немає доступу у ключа до використання програми Google таблиць або до самої табличці не відкритий доступ.
Все робили по відео з youtube по данній дії. На стороні Google Cloud все в нормі.
[quote]
let him cook
OneBox production писал/а:
[/quote]
Все робили по відео з youtube по данній дії. На стороні Google Cloud все в нормі.
Ну якщо в нормі означає все працює. Повірте, я вже тисячі разів чув "на нашому боці все в порядку" а потім виявлялося що доступу для файлика не дали для користувача ключик гугла якого стоїть в ігтеграції)) Чи є проблема? У Вас щось не працює? Налаштуйте дію, покажіть, де вона, дайте посилання на бокс - я скажу в чому проблема.
Ну якщо в нормі означає все працює.
Повірте, я вже тисячі разів чув "на нашому боці все в порядку" а потім виявлялося що доступу для файлика не дали для користувача ключик гугла якого стоїть в ігтеграції))
Чи є проблема? У Вас щось не працює? Налаштуйте дію, покажіть, де вона, дайте посилання на бокс - я скажу в чому проблема.
let him cook OneBox production писал/а: Ну якщо в нормі означає все працює. Повірте, я вже тисячі разів чув "на нашому боці все в порядку" а потім виявлялося що доступу для файлика не дали для користувача ключик гугла якого стоїть в ігтеграції)) Чи є проблема? У Вас щось не працює? Налаштуйте дію, покажіть, де вона, дайте посилання на бокс - я скажу в чому проблема.
Лукаві люди )
[quote]
let him cook
Повірте, я вже тисячі разів чув "на нашому боці все в порядку" а потім виявлялося що доступу для файлика не дали для користувача ключик гугла якого стоїть в ігтеграції))
Чи є проблема? У Вас щось не працює? Налаштуйте дію, покажіть, де вона, дайте посилання на бокс - я скажу в чому проблема.
[/quote]
Лукаві люди )
let him cook OneBox production писал/а: Ну якщо в нормі означає все працює. Повірте, я вже тисячі разів чув "на нашому боці все в порядку" а потім виявлялося що доступу для файлика не дали для користувача ключик гугла якого стоїть в ігтеграції)) Чи є проблема? У Вас щось не працює? Налаштуйте дію, покажіть, де вона, дайте посилання на бокс - я скажу в чому проблема.
Згодом відпишусь, дякую!
[quote]
Volokhovich Evgeniy писал/а:
[quote]
let him cook
[/quote]
Згодом відпишусь, дякую!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар