1b.app
Скопійоване посилання -

Не експортує дані в Google Таблиці

Відповіді:

Доброго дня. Чи проблема актуальна?
17.10.2024, 16:42
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Volokhovich Evgeniy
Адміністратор
Вітаю! Вже ні. Вирішили це конструктором звітів. Можливо є думки що то могло бути ?
17.10.2024, 16:48

Там 3 мільйони варіантів, якщо чесно. Від того, що неправильні налаштування до того, що банально немає доступу у ключа до використання програми Google таблиць або до самої табличці не відкритий доступ.
17.10.2024, 17:05

Volokhovich Evgeniy
Адміністратор

let him cook
OneBox production писал/а:
Там 3 мільйони варіантів, якщо чесно. Від того, що неправильні налаштування до того, що банально немає доступу у ключа до використання програми Google таблиць або до самої табличці не відкритий доступ.

Все робили по відео з youtube по данній дії. На стороні Google Cloud все в нормі.
13.11.2024, среда, 19:40

Ну якщо в нормі означає все працює.
Повірте, я вже тисячі разів чув "на нашому боці все в порядку" а потім виявлялося що доступу для файлика не дали для користувача ключик гугла якого стоїть в ігтеграції))
Чи є проблема? У Вас щось не працює? Налаштуйте дію, покажіть, де вона, дайте посилання на бокс - я скажу в чому проблема.
14.11.2024, четверг, 11:47

Volokhovich Evgeniy
Адміністратор

let him cook
Повірте, я вже тисячі разів чув "на нашому боці все в порядку" а потім виявлялося що доступу для файлика не дали для користувача ключик гугла якого стоїть в ігтеграції))
Чи є проблема? У Вас щось не працює? Налаштуйте дію, покажіть, де вона, дайте посилання на бокс - я скажу в чому проблема.

Лукаві люди )
14.11.2024, четверг, 12:30

Volokhovich Evgeniy
Адміністратор

Volokhovich Evgeniy писал/а:

let him cook

Згодом відпишусь, дякую!
14.11.2024, четверг, 12:31

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар