Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Макс,
звертаюся до тебе з публічною пропозицією,
щоб збільшити кількість задоволених OneBox
підприємців-користувачів.
У мене в активі є навчальний курс,
який дозволяє за 7 тижнів сформувати
стійку звичку користуватися хмарою OneBox.
Хочу звернутися до тебе з проханням допомогти
просувати цей курс через таргетингову,
контекстна реклама, креативи FaceBook.
Вартість курсу $99 з особи.
Заняття у групах по 6 осіб.
Розв'язання задач з налаштування OneBox,
розбір основ crm автоматизації,
групування контактів,
управлінню складами та фінансами,
товарним асортиментом та залишками.
Найкрутіше — конструювання бізнес-процесів.
МЕТА РАЗ
З 29 березня запустити перший потік
з 5 груп по 6 осіб,
отримати передоплату за курс.
Зі свого боку гарантую людям,
що вони отримають максимальну користь,
як почнуть працювати в OneBox щодня
за моделлю, яку я розробив і тестував.
МЕТА ДВА
Розвивати курс навчання роботі в OneBox
на різні цільові аудиторії:
- школярів старших класів
- студентів вищих навчальних зак
Макс, звертаюся до тебе з публічною пропозицією, щоб збільшити кількість задоволених OneBox підприємців-користувачів. У мене в активі є навчальний курс, який дозволяє за 7 тижнів сформувати стійку звичку користуватися хмарою OneBox. Хочу звернутися до тебе з проханням допомогти просувати цей курс через таргетингову, контекстна реклама, креативи FaceBook. Вартість курсу $99 з особи. Заняття у групах по 6 осіб. Розв'язання задач з налаштування OneBox, розбір основ crm автоматизації, групування контактів, управлінню складами та фінансами, товарним асортиментом та залишками. Найкрутіше — конструювання бізнес-процесів. МЕТА РАЗ З 29 березня запустити перший потік з 5 груп по 6 осіб, отримати передоплату за курс. Зі свого боку гарантую людям, що вони отримають максимальну користь, як почнуть працювати в OneBox щодня за моделлю, яку я розробив і тестував. МЕТА ДВА Розвивати курс навчання роботі в OneBox на різні цільові аудиторії: - школярів старших класів - студентів вищих навчальних зак
[quote]
Чижик Олександр Сергійович писав/ла:
чому текст не структурований? - читати таке - це "Вирви око" - щоразу відкриваючи я думаю, що це вірші
[/quote]
Саша,
ось мене у відсутності структури тексту складно викрити
все по поличках
і послідовно,
щоб читати зручно було
і щоб цілі зрозумілі були і прозорі
ось посилання на навчальний курс,
набираю групи по 6 осіб
https://icolor.in.ua/kurs-kompleksnaya-avtomatizatsiya-malikh-i-srednikh-predpriyatiy-na-onebox/
Легеза В'ячеслав Валеріанович iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗУ В'ЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) Premium-партнер ФОП Легеза В'ячеслав Валеріанович написав: Саша, ось мене у відсутності структури тексту складно викрити
засмучу - з цієї причини текст повністю і не вліз (повноцінна довга пропозиція, яка не рветься на коми - читається зручніше). за посиланням до речі пропозиції не рвуться;)
[quote]
Легеза В'ячеслав Валеріанович
iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗУ В'ЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) Premium-партнер
ФОП Легеза В'ячеслав Валеріанович написав:
Саша,
ось мене у відсутності структури тексту складно викрити
[/quote]
засмучу - з цієї причини текст повністю і не вліз (повноцінна довга пропозиція, яка не рветься на коми - читається зручніше).
за посиланням до речі пропозиції не рвуться;)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар