Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день!
Прошу допомогти розібратися.
Продавцю в офлайн-магазині потрібно виконувати такі дії:
- прийом товару;
- переоблік існуючого;
- перевіряти відповідність ціни на цінниках із системою.
Як я розумію, у таких випадках краще/потрібно використовувати "термінал збору даних" (ТСД), якщо "Так", на скільки зараз реально використовувати OneBox з таким апаратом? Чи потрібно використовувати ще якісь програми? Можливо, існують ще якісь рішення?
Добрий день! Прошу допомогти розібратися. Продавцю в офлайн-магазині потрібно виконувати такі дії: - прийом товару; - переоблік існуючого; - перевіряти відповідність ціни на цінниках із системою. Як я розумію, у таких випадках краще/потрібно використовувати "термінал збору даних" (ТСД), якщо "Так", на скільки зараз реально використовувати OneBox з таким апаратом? Чи потрібно використовувати ще якісь програми? Можливо, існують ще якісь рішення?
Добридень! Записав відео в якому показав з якими проблемами я зіткнувся під час роботи ТСБ - https://youtu.be/w7kPfeyXt9w Прошу переглянути та допомогти вирішити ці проблеми. Заздалегідь вдячний.
Добридень!
Записав відео в якому показав з якими проблемами я зіткнувся під час роботи ТСБ - https://youtu.be/w7kPfeyXt9w
Прошу переглянути та допомогти вирішити ці проблеми.
Заздалегідь вдячний.
З огляду на опис, цікавий додаток. Є одне питання, чи можна роботу додатку привязувати до процесу? Є процесс оприбуткування, ми в ньому формуємо замовлення постачальнику, відслідковуємо статуси доставки, і коли товар вже на складі - починаємо оприбуткування: 1. Перерахунок позицій 2. Розміщення позицій по комірках. Наскільки реально, роботу сканера, привязати саме до цього процесу - щоб кількість відсканованого і комірки зберігались саме в цьому процесі.
[quote]
Устименко Игорь
OneBox production писал/а:
Я думаю что вам решит все вопросы данное приложение https://1b.app/ua/app/storage-scan/
[/quote]
З огляду на опис, цікавий додаток. Є одне питання, чи можна роботу додатку привязувати до процесу?
Є процесс оприбуткування, ми в ньому формуємо замовлення постачальнику, відслідковуємо статуси доставки, і коли товар вже на складі - починаємо оприбуткування:
1. Перерахунок позицій
2. Розміщення позицій по комірках.
Наскільки реально, роботу сканера, привязати саме до цього процесу - щоб кількість відсканованого і комірки зберігались саме в цьому процесі.
З огляду на опис, цікавий додаток. Є одне питання, чи можна роботу додатку привязувати до процесу? Є процесс оприбуткування, ми в ньому формуємо замовлення постачальнику, відслідковуємо статуси доставки, і коли товар вже на складі - починаємо оприбуткування: 1. Перерахунок позицій 2. Розміщення позицій по комірках. Наскільки реально, роботу сканера, привязати саме до цього процесу - щоб кількість відсканованого і комірки зберігались саме в цьому процесі.
1. шо саме мається на увазі?
2. в теорії можемо дуже швидко додати кнопку в процессі відправити вміст процессу в додаток в корзину і тоді менеджеру достатьо буде ли посканувати комірки куда кладеться товар
[quote]
Андрій писал/а:
[quote]
Устименко Игорь
Я думаю что вам решит все вопросы данное приложение https://1b.app/ua/app/storage-scan/
[/quote]
З огляду на опис, цікавий додаток. Є одне питання, чи можна роботу додатку привязувати до процесу?
Є процесс оприбуткування, ми в ньому формуємо замовлення постачальнику, відслідковуємо статуси доставки, і коли товар вже на складі - починаємо оприбуткування:
1. Перерахунок позицій
2. Розміщення позицій по комірках.
Наскільки реально, роботу сканера, привязати саме до цього процесу - щоб кількість відсканованого і комірки зберігались саме в цьому процесі.
[/quote]
1. шо саме мається на увазі?
2. в теорії можемо дуже швидко додати кнопку в процессі відправити вміст процессу в додаток в корзину і тоді менеджеру достатьо буде ли посканувати комірки куда кладеться товар
Устименко Игорь OneBox production писал/а: 1. Что именно подразумевается? 2. в теории можем очень быстро добавить кнопку в процессе отправить содержимое процесса в приложение в корзину и тогда менеджеру достаточно будет посканировать ячейки куда кладется товар.
1. В процесі вказано, що має приїхати 20 шт. одних ноутбуків і 10 шт. інших, потрібно перерахувати їх (іноді кількість може відрізнятись). Відмінність потрібно зберігати в процесі, щоб надіслати постачальнику питання по недостачі чі навпаки отриманню зайвого (чого не було в накладній). 2. Так, це буде доречно.
[quote]
Устименко Игорь
1. Что именно подразумевается?
2. в теории можем очень быстро добавить кнопку в процессе отправить содержимое процесса в приложение в корзину и тогда менеджеру достаточно будет посканировать ячейки куда кладется товар.
[/quote]
1. В процесі вказано, що має приїхати 20 шт. одних ноутбуків і 10 шт. інших, потрібно перерахувати їх (іноді кількість може відрізнятись). Відмінність потрібно зберігати в процесі, щоб надіслати постачальнику питання по недостачі чі навпаки отриманню зайвого (чого не було в накладній).
2. Так, це буде доречно.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар