1b.app
Скопійоване посилання -

Блок підпроцесів

Доброго дня!
Питання - як з блоку підпроцесів виводити лише дані підпроцеси (за допомогою шаблону документа чи експорту), без підпроцесів даних підпроцесів?
PS Вийшло трохи каламбурне питання.
Батьківський процес має два рівні підпроцесів. Потрібно виводити лише перший рівень (або/і другий) на вибір.
Дякую.
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Дідік Ігор
Клієнт писав/ла:
Доброго дня!
Питання - як з блоку підпроцесів виводити лише дані підпроцеси (за допомогою шаблону документа чи експорту), без підпроцесів даних підпроцесів?
Батьківський процес має два рівні підпроцесів. Потрібно виводити лише перший рівень (або/і другий) на вибір.
Дякую.

можна зробити налаштування в блок - підпроцеси якого рівня виводити
займе 1год
26.02.2021, 12:28
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Dydyk Ihor
ПП

Устименко Ігор
OneBox CTO написав:

Дідік Ігор
Клієнт писав/ла:
Доброго дня!
Дякую.

можна зробити налаштування в блок - підпроцеси якого рівня виводити
займе 1год

Які умови доробки?
26.02.2021, 12:49

Dydyk Ihor
ПП
Дана настройка буде діяти в шаблонах документів? За аналогією з - всі підпроцеси, де * - ключ змінної підпроцесу row:suborder_*
26.02.2021, 12:52

Дідік Ігор
Клієнт писав/ла:
Які умови доробки?

вам відправлять рахунок на оплату, ви оплачуєте і протягом 3-4 робочих днів вона буде виконана і вам повідомлять.

Дідік Ігор
Клієнт писав/ла:
Дана настройка буде діяти в шаблонах документів? За аналогією з - всі підпроцеси, де * - ключ змінної підпроцесу row:suborder_*

ні, в задачі ж мова про блок, причому тут шаблони документів
26.02.2021, 13:43

Dydyk Ihor
ПП
Мені потрібно створювати документ на основі батьківського процесу та його підпроцесів. Тому питання стоїть у вирішенні проблеми із шаблоном документа.
26.02.2021, 14:01

Дідік Ігор
Клієнт писав/ла:
Мені потрібно створювати документ на основі батьківського процесу та його підпроцесів. Тому питання стоїть у вирішенні проблеми із шаблоном документа.

тоді налаштування потрібно для змінної шаблону документів
за часом + - 2год
26.02.2021, 14:06

Dydyk Ihor
ПП

Устименко Ігор
OneBox CTO написав:

Дідік Ігор
Клієнт писав/ла:

за часом + - 2год

Якщо я правильно зрозумів буде дороблено змінну row:suborder_* для отримання даних щодо підпроцесів n-го рівня?
26.02.2021, 14:13

Дідік Ігор
Клієнт писав/ла:

Устименко Ігор
OneBox CTO написав:

Дідік Ігор
Клієнт писав/ла:

за часом + - 2год

Якщо я правильно зрозумів буде дороблено змінну row:suborder_* для отримання даних щодо підпроцесів n-го рівня?

+
26.02.2021, 14:28

Dydyk Ihor
ПП

Устименко Ігор
OneBox CTO написав:

Дідік Ігор
Клієнт писав/ла:

Устименко Ігор
OneBox CTO написав:

Дідік Ігор
Клієнт писав/ла:

за часом + - 2год

+

Тоді все О.К.
26.02.2021, 14:33

Доброго дня
Доробка була виконана, ось змінні, які ви можете використовувати
row:suborder_* - все-все підпроцеси
row:suborder1_* - підпроцеси які тільки цього процесу, за яким створюють документ
row:suborder2_* - підпроцеси підпроцесів поточного процесу
і т.д.
06.03.2021, 08:25

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар