Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: інтеграція називається "Додаткові категорії до продуктів"
Дякую за правку назви, але нажаль я її не бачу.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
інтеграція називається "Додаткові категорії до продуктів"
[/quote]
Дякую за правку назви, але нажаль я її не бачу.
[file]2768[/file]
Гучно Володимир писав/ла: але нажаль я її не бачу.
Так само як я не бачу посилання на ваш OneBox) Будьте ласкаві її уточнити - і я подивлюся предметніше.
[quote]
Гучно Володимир писав/ла:
але нажаль я її не бачу.
[/quote]
Так само як я не бачу посилання на ваш OneBox)
Будьте ласкаві її уточнити - і я подивлюся предметніше.
Гучно Володимир писав/ла: але нажаль я її не бачу.
Так само як я не бачу посилання на ваш OneBox) Будьте ласкаві її уточнити - і я подивлюся предметніше.
strikeshop.com.ua
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
Гучно Володимир писав/ла:
але нажаль я її не бачу.
[/quote]
Так само як я не бачу посилання на ваш OneBox)
Будьте ласкаві її уточнити - і я подивлюся предметніше.
[/quote]
strikeshop.com.ua
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: Ось вона є у маркеті.
Максиме, не знаю, можливо причина в мові боксу, у нас українська. Я через пошук уводжу і на укр. мові і нас ріс. і частинами назви і просто вручну переглянувся весь маркет - немає у списку, не знаходжу. Підкажіть, що робити?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
Ось вона є у маркеті.
[file]2911[/file]
[/quote]
Максиме, не знаю, можливо причина в мові боксу, у нас українська. Я через пошук уводжу і на укр. мові і нас ріс. і частинами назви і просто вручну переглянувся весь маркет - немає у списку, не знаходжу. Підкажіть, що робити?
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: Прям як на скрині вказав – так і вводите.
Ввів, на жаль, нічого немає, або я чогось не розумію.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
Прям як на скрині вказав – так і вводите.
[/quote]
Ввів, на жаль, нічого немає, або я чогось не розумію.
[file]2934[/file]
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
Дайте посилання на користувача, під яким не бачите інтеграцію
[/quote]
https://strikeshop.com.ua/admin/shop/users/7263/
Ви не бачите цю інтеграцію тому, що її включення дозволено лише нашими співробітниками (вимагає контроль перебудови бази даних). Я ввімкнув вам цю інтеграцію, дивіться "Блок додаткових категорій" в інтерфейсі продуктів.
Ви не бачите цю інтеграцію тому, що її включення дозволено лише нашими співробітниками (вимагає контроль перебудови бази даних).
Я ввімкнув вам цю інтеграцію, дивіться "Блок додаткових категорій" в інтерфейсі продуктів.
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: Ви не бачите цю інтеграцію тому, що її включення дозволено лише нашими співробітниками (вимагає контроль перебудови бази даних). Я ввімкнув вам цю інтеграцію, дивіться "Блок додаткових категорій" в інтерфейсі продуктів.
Дякую! Блок з'явився і працює.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
Ви не бачите цю інтеграцію тому, що її включення дозволено лише нашими співробітниками (вимагає контроль перебудови бази даних).
Я ввімкнув вам цю інтеграцію, дивіться "Блок додаткових категорій" в інтерфейсі продуктів.
[/quote]
Дякую! Блок з'явився і працює.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар