Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Під час завантаження xls файлу є галочка "Видалити фільтра" або якась схожа. При завантаженні видаляєте фільтр і вантажте потрібні заново (тобто у файлі повинні бути тільки потрібні)
Добрий день. Під час завантаження xls файлу є галочка "Видалити фільтра" або якась схожа. При завантаженні видаляєте фільтр і вантажте потрібні заново (тобто у файлі повинні бути тільки потрібні)
я так зрозумів ви маєте на увазі цю опію якщо так то вона ж видаляє всі старі фільтри, але мені потрібно видалити не всі а певні, як це зробити?
я так зрозумів ви маєте на увазі цю опію [file]1341[/file]
якщо так то вона ж видаляє всі старі фільтри, але мені потрібно видалити не всі а певні, як це зробити?
зробив так на одному товарі https://box.optodess.com.ua/admin/shop/products/16656/filters/
було [file]1354[/file]
стало [file]1355[/file]
як би воно, але злетів штрих код, порадьте будь ласка як цього уникнути?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар