Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
- картинка та масив картинок - галочка для оновлення, тут самі дивіться, треба вам чи ні. У мене начебто це працює.. хоч це) А як у вас налаштований імпорт характеристик товару?
[file]1046[/file] - картинка та масив картинок
[file]1047[/file] - галочка для оновлення, тут самі дивіться, треба вам чи ні.
У мене начебто це працює.. хоч це)
А як у вас налаштований імпорт характеристик товару?
- картинка та масив картинок - галочка для оновлення, тут самі дивіться, треба вам чи ні. У мене начебто це працює.. хоч це) А як у вас налаштований імпорт характеристик товару?
[file]1048[/file] - картинка та масив картинок
[file]1049[/file] - галочка для оновлення, тут самі дивіться, треба вам чи ні.
Пилипенко Ігор Юрійович Клієнт писав/ла: - картинка та масив картинок - галочка для оновлення, тут самі дивіться, треба вам чи ні. У мене начебто це працює.. хоч це) А як у вас налаштований імпорт характеристик товару?
Налаштовано так, як на скріншоті. В адмін панелі зображення товару стоїть за умовчанням лого. При завантаженні файлу xls і з посиланням на зображення товару, імпорт відбувається вірним. При універсальному імпорті - картинка не завантажується
[quote]
Пилипенко Ігор Юрійович
Клієнт писав/ла:
[file]1046[/file] - картинка та масив картинок
[file]1047[/file] - галочка для оновлення, тут самі дивіться, треба вам чи ні.
[/quote]
Налаштовано так, як на скріншоті.
В адмін панелі зображення товару стоїть за умовчанням лого.
При завантаженні файлу xls і з посиланням на зображення товару, імпорт відбувається вірним.
При універсальному імпорті - картинка не завантажується
[file]1078[/file]
Пилипенко Ігор Юрійович Клієнт писав/ла: А файл точно завантажується? Може просто не завантажуватись файл... як варіант
Файл завантажується. Товари, ціни, наявність та оприбуткування на склад. А ось картинки ні під яку ((
[quote]
Пилипенко Ігор Юрійович
Клієнт писав/ла:
А файл точно завантажується? Може просто не завантажуватись файл... як варіант
[/quote]
Файл завантажується. Товари, ціни, наявність та оприбуткування на склад. А ось картинки ні під яку ((
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар