Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Зустрічається в налаштуваннях таке поле як "Клас обробник". Що це таке та як його використовувати? Один клас обробник знаю тільки – Нової пошти. Решта – загадка.
Зустрічається в налаштуваннях таке поле як "Клас обробник". Що це таке та як його використовувати? Один клас обробник знаю тільки – Нової пошти. Решта – загадка.
Дивлячись де зустрічається ) З того, що можу згадати це у способах доставки налаштовується. Потрібно для того, що система розуміла, з якою доставкою вона працює, список адрес, логіка створення ТТН тощо. Так як у різних клієнтів способи доставки можуть називатися по-різному
Дивлячись де зустрічається )
З того, що можу згадати це у способах доставки налаштовується.
Потрібно для того, що система розуміла, з якою доставкою вона працює, список адрес, логіка створення ТТН тощо.
Так як у різних клієнтів способи доставки можуть називатися по-різному
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар