Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Налаштували сторінку з виведенням бази знань у ЛК
https://crm.tcc.com.ua/doc/
Сюди виводяться статті, у яких стоїть галочка "Публічний"
Мені треба, щоб у ЛК для різних груп контакту виводилися різні статті
Наприклад, статті 1,2 бачить лише група Х, статті 3,4 бачить лише група У, у налаштуваннях не знайшов такої настройки
Прошу оцінити доопрацювання.
Налаштували сторінку з виведенням бази знань у ЛК https://crm.tcc.com.ua/doc/ Сюди виводяться статті, у яких стоїть галочка "Публічний" Мені треба, щоб у ЛК для різних груп контакту виводилися різні статті Наприклад, статті 1,2 бачить лише група Х, статті 3,4 бачить лише група У, у налаштуваннях не знайшов такої настройки Прошу оцінити доопрацювання.
Короп Владислав Павлович написав: Мені треба, щоб у ЛК для різних груп контакту виводилися різні статті Наприклад, статті 1,2 бачить лише група Х, статті 3,4 бачить лише група У, у налаштуваннях не знайшов такої настройки Прошу оцінити доопрацювання.
Якщо статей небагато - можна було б зробити налаштування безпосередньо в блок, щоб вибрати які статті відображати. Ну а для груп – і так можна налаштувати інтерфейс – вдасться вибрати різні статті. Якщо тако варіант підходить - це доробка в 3 години.
[quote]
Короп Владислав Павлович написав:
Наприклад, статті 1,2 бачить лише група Х, статті 3,4 бачить лише група У, у налаштуваннях не знайшов такої настройки
[/quote]
Якщо статей небагато - можна було б зробити налаштування безпосередньо в блок, щоб вибрати які статті відображати.
Ну а для груп – і так можна налаштувати інтерфейс – вдасться вибрати різні статті.
Якщо тако варіант підходить - це доробка в 3 години.
Короп Владислав Павлович написав: Мені треба, щоб у ЛК для різних груп контакту виводилися різні статті Наприклад, статті 1,2 бачить лише група Х, статті 3,4 бачить лише група У, у налаштуваннях не знайшов такої настройки Прошу оцінити доопрацювання.
Якщо статей небагато - можна було б зробити налаштування безпосередньо в блок, щоб вибрати які статті відображати. Ну а для груп – і так можна налаштувати інтерфейс – вдасться вибрати різні статті. Якщо тако варіант підходить - це доробка в 3 години.
Не зовсім зручно, я заходжу в базу знань, створюю статтю, а потім треба заходити в налаштування лк і для різних груп налаштовувати якісь виводити - зайва трата часу. Було б зручно прямо в самій статті вибирати яким групам відображати, то можна?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
[/quote]
Якщо статей небагато - можна було б зробити налаштування безпосередньо в блок, щоб вибрати які статті відображати.
Ну а для груп – і так можна налаштувати інтерфейс – вдасться вибрати різні статті.
Якщо тако варіант підходить - це доробка в 3 години.
[/quote]
Не зовсім зручно, я заходжу в базу знань, створюю статтю, а потім треба заходити в налаштування лк і для різних груп налаштовувати якісь виводити - зайва трата часу.
Було б зручно прямо в самій статті вибирати яким групам відображати, то можна?
Короп Владислав Павлович написав: Було б зручно прямо в самій статті вибирати яким групам відображати, то можна?
Це не зовсім очевидно в розрізі адміністрування - адже всередині системи база знань призначена для співробітників, які діляться за ролями. Але в будь-якому разі я можу оцінити подібний варіант, щоб він працював у блоці особистого кабінету Бази знань – це буде доопрацювання о 5 годині.
[quote]
Було б зручно прямо в самій статті вибирати яким групам відображати, то можна?
[/quote]
Це не зовсім очевидно в розрізі адміністрування - адже всередині системи база знань призначена для співробітників, які діляться за ролями.
Але в будь-якому разі я можу оцінити подібний варіант, щоб він працював у блоці особистого кабінету Бази знань – це буде доопрацювання о 5 годині.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар