1b.app
Скопійоване посилання -

Дуже сильно тормозить бокс, допоможіть будь ласка не можемо працювати

В нас сьогодні дуже сильно тормозить бокс, іноді взагалі не реагує, іноді відкриває сторінки по 1 хвилині і більше. Допоможіть будь ласка, не можемо працювати.

В панелі керування показує навантаження на сервер більше 100%.

Останній місяць всі співробітники жаліються, що бокс почав сильно тормозити при додаванні товару в процес, при натисканні збереження в задачах, а сьогодні просто все стоїть =(

Відповіді:

надайте приклади сторінок з якими проблема, бо в мене 2-3 секунди відкриваються
сегодня, 14:43

Андрій
CEO, owwa.com.ua
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
До 13.50 все жутко тормозило, будь який процес чи сторінка в боксі, в панелі керування було видно, що навантаження на процесор 124%. В 13.50 закінчив роботу годинний крон, який працював з 13.00 до 13.50.

Скрін панелі керування додаю, видно сьогоднішні піки і вчорашні. Підкажіть, як можна оптимізувати роботу годинного крону? - якщо в ньому проблема.

Також, у менеджерів виникає постійно велика затримка при додаванні товару в процес, додаю також відео.
Тестовий процес: https://owwa.crm-onebox.com/1299131/
Відео, яке демонструє час додавання 1 товару в таблицю продуктів після пошуку: https://youtu.be/dGd-5sio3Io
сегодня, 14:54

Андрій писал/а:
К 13.50 все страшно тормозило, хоть какой процесс либо страничка в боксе, в панели управления было видно, что перегрузка на процессор 124%. В 13.50 закончил работу часовой крон, работавший с 13.00 до 13.50.

ну цей пік триває десь 5хв доки іде експорт паралельний автодій раз в годину - я не знаю хто вам його налаштував бо я не бачу жодної задачі на це , скоріш за все ви звертались до Дмитра, але чому 4 паралельних хто це погоджував мені не зрозуміло це ваша якась самодіяльність з ним скоріш за все .

Тимчасово я вам це прибрав , подивитесь чи стало краще і відпишіть .

Також бачу багато не ефективних налаштувань по системі , але це можна годинами спілкуватись де що як краще зробити , думаю це наразі не дуже вам важливо .
сегодня, 15:27

зараз пошук закінчить ідексувати і через 15-20хв можна перевіряти буде
сегодня, 15:48

Андрій
CEO, owwa.com.ua

Ustymenko Ihor
OneBox production писал/а:
скорее всего вы обращались к Дмитрию, но почему 4 параллельных кто это согласовывал мне не понятно это ваша какая-то самодеятельность с ним скорее всего.

Так, в нас є формування файлів XML для вивантеження на сайти партнерів дією "Интеграция продуктов XML", і поки ми не включили ці дії в окремий потік, то все дуже сильно тормозило, як сьогодні о 13 годині, бо годинний крон не встигає відпрацювати всі дії, тому я питав в нього за збільшення потужності процессора чи якісь інші поради, щоб система працювала стабільно.

Ustymenko Ihor
OneBox production писал/а:
Также вижу много не эффективных настроек по системе , но это можно часами общаться где что лучше сделать , думаю это пока не очень вам важно .

Якщо можете внести зміни чи надати поради по збільшенню ефективності роботи системии - оптимізації, яку буде помітною для користувачів, то з радістю скористуємо вашими послугами і сплатимо витрачений час.
сегодня, 16:09

Андрій писав/ла:
Так, у нас є формування файлів XML для вивантаження на сайти партнерів дією "Інтеграція продуктів XML", і поки ми не включили ці дії в окремий потік, все дуже сильно гальмувало, як сьогодні о 13 годині, тому що часовий крон не встигає відпрацювати всі дії, тому я запитував у нього за збільшення потужності процесора.

у вас крон в 1 потік працює 550 секунд, не знаю навіщо ви поділяли на окремі потоки, раджу поки поспостерігати

Андрій писав/ла:
Якщо можете внести зміни або дати поради щодо збільшення ефективності роботи системи – оптимізації, яка буде помітна для користувачів, то з радістю скористаємося вашими послугами та сплатимо витрачений час.

що явно побачив відразу :
- у Глобальному пошуку ідексація коментарів 50 шт. це не потрібно ви не використовуєте це при пошуку, це я прибрав вже вам і перенідексував - це прискорить пошук у 3 рази
- в панелі фільтрів на замовлення багато фільтрів де виводяться саме реальні значення, при цьому ви формуєте лінк на робочому столі на 150К процесів по іконці замовлення клієнтів, в якому і закриті не актуальні статуси на кшталт Скасовано і тд. не зрозуміло навіщо якщо чесно
- за тим же посиланням що і пункт вище - ви вважаєте купу підсумкових рядків у таблиці, при цьому не факт, що вони щоразу потрібні, є окремий фільтр відобразити підсумкові рядки і ви галочкою коли нада відображаєте їх але при цьому при звичайних відкриттях не витрачаєте час на підрахунок
- У самому процесі я коли відкрив налаштування побачив там 100 процедур сильно не розбирався) та й інтерфейс приватно у вас перевантажений складний для сприйняття тут потрібно буде детальніше розбиратися.
- так само я побачив що ви кожну хвилину забираєте замовлення з цс карт за весь час - я поставив у тому дії що найбільше працювало 30 днів у решті не чіпав але думаю варто подумати над тим щоб поставити термін
є ще багато інших моментів, але це вже краще дивитися після виправлення того, що вище
сегодня, 16:28
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар