Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня. На ссд було 50% вільної пам’яті, нещодавно побачив що там залишилось зовсім трохи її.
Скільки коштує почистити пам’ять на ссд, та видалити видалені товари без пошкодження зображення товару?
Бо якщо я ставлю автоматичну дію по видаленню видалених товарі, то і фото видаляються у невидалених товарів.
Дякую
Доброго дня. На ссд було 50% вільної пам’яті, нещодавно побачив що там залишилось зовсім трохи її. Скільки коштує почистити пам’ять на ссд, та видалити видалені товари без пошкодження зображення товару? Бо якщо я ставлю автоматичну дію по видаленню видалених товарі, то і фото видаляються у невидалених товарів. Дякую
Устименко Игорь OneBox production писал/а: також є бекап медіа до вечора , якщо все ок я його видалю , якщо ні то можу повернути
Фото також видалились. Поверніть будь ласка
[quote]
Устименко Игорь
OneBox production писал/а:
також є бекап медіа до вечора , якщо все ок я його видалю , якщо ні то можу повернути
[/quote]
Фото також видалились. Поверніть будь ласка
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар