Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вітаю.
Зараз на замовлення підтягується товар лише російською мовою, навіть якщо вибираю інтерфейс боксу Українською.
Як зробити щоб назва товару на замовлення додавалася мовою системи?
https://cabinet.tehnolavka.com.ua/6737/
Вітаю. Зараз на замовлення підтягується товар лише російською мовою, навіть якщо вибираю інтерфейс боксу Українською. Як зробити щоб назва товару на замовлення додавалася мовою системи? https://cabinet.tehnolavka.com.ua/6737/
Добридень. Наскільки я бачу, як мінімум при додаванні продукту до процесу при UA-інтерфейсі з блоку пошуку продуктів – його шукає українською мовою та додає до процесу українською мовою.
Добридень.
Наскільки я бачу, як мінімум при додаванні продукту до процесу при UA-інтерфейсі з блоку пошуку продуктів – його шукає українською мовою та додає до процесу українською мовою.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Добридень. Наскільки я бачу, як мінімум при додаванні продукту до процесу при UA-інтерфейсі з блоку пошуку продуктів – його шукає українською мовою та додає до процесу українською мовою.
При додаванні в процес - так, товар додається українською. Ось при імпорті замовлення з розетки, опенкарта він приходить тільки російською. Як зробити щоб він імпортувався з розетки та опенкарта українською?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
Добридень.
Наскільки я бачу, як мінімум при додаванні продукту до процесу при UA-інтерфейсі з блоку пошуку продуктів – його шукає українською мовою та додає до процесу українською мовою.
[/quote]
При додаванні в процес - так, товар додається українською.
Ось при імпорті замовлення з розетки, опенкарта він приходить тільки російською.
Як зробити щоб він імпортувався з розетки та опенкарта українською?
Andrew написав: При додаванні в процес - так, товар додається українською. Ось при імпорті замовлення з розетки, опенкарта він приходить тільки російською. Як зробити щоб він імпортувався з розетки та опенкарта українською?
Ситуація в тому, що мовою за замовчуванням бази даних є та, яка обрана першою в мультимовності (в даному випадку російська) (не задумайтеся лише змінити порядок мов). Тому в імпортах тягнуться назви з базових полів, де заповнені російськомовні версії назв.
[quote]
Andrew написав:
При додаванні в процес - так, товар додається українською.
Ось при імпорті замовлення з розетки, опенкарта він приходить тільки російською.
Як зробити щоб він імпортувався з розетки та опенкарта українською?
[/quote]
Ситуація в тому, що мовою за замовчуванням бази даних є та, яка обрана першою в мультимовності (в даному випадку російська) (не задумайтеся лише змінити порядок мов).
Тому в імпортах тягнуться назви з базових полів, де заповнені російськомовні версії назв.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар