Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У полі масив картинок продукту: pucture/ Назва бренду продукту: Vendor Пункт Фільтри та характеристики Шлях масиву фільтрів та характеристик продукту: param Ім'я фільтра продукту: name (і поставити галочку "це атрибут") Значення фільтру продукту: 0
У полі масив картинок продукту: pucture/
Назва бренду продукту: Vendor
Пункт Фільтри та характеристики
Шлях масиву фільтрів та характеристик продукту: param
Ім'я фільтра продукту: name (і поставити галочку "це атрибут")
Значення фільтру продукту: 0
[file]15422[/file]
фото завантажилися а брен ні Vendor це виробник а бренд який треба додавати до товару це DiStar</param> як його прописати в поле не зрозуміло. Як кожен параметр записати окремо?
Andrew написав: У полі масив картинок продукту: pucture/ Назва бренду продукту: Vendor Пункт Фільтри та характеристики Шлях масиву фільтрів та характеристик продукту: param Ім'я фільтра продукту: name (і поставити галочку "це атрибут") Значення фільтру продукту: 0
фото завантажилися а брен ні Vendor це виробник а бренд який треба додавати до товару це DiStar</param> як його прописати в поле не зрозуміло. Як кожен параметр записати окремо?
[quote]
Andrew написав:
У полі масив картинок продукту: pucture/
Назва бренду продукту: Vendor
Пункт Фільтри та характеристики
Шлях масиву фільтрів та характеристик продукту: param
Ім'я фільтра продукту: name (і поставити галочку "це атрибут")
Значення фільтру продукту: 0
[file]15422[/file]
[/quote]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар