Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У мене виникла потреба завантажити характеристики у товари боксу з інших карток товарів.
Для цього я завантажив необхідні картки з іншого сайту в бокс, вивантажив разом з характеристиками, ішов у xls, підправив id і намагався завантажити назад.
Але на цьому етапі у мене виникла проблема. Бокс вивантажує назву фільтра в стовпець незалежно від того чи є у товару з рядка даний фільтр, чи ні. https://prnt.sc/u6r4ff).
У результаті виходить, що у кожного товару, який я оновлюю, з'являються всі можливі характеристики з файлу xls.
Мені ж необхідно завантажити лише ті, що належать до конкретного товару. Приклад налаштувань імпорту https://prnt.sc/u6r3sx
Тобто мені необхідно щоб фільтри з порожніми значеннями не вантажилися в бокс. Вже місяць пишу на підтримку, щоб мені порахували вартість такого доопрацювання - відповіді так і не було. Вже у понеділок попросили написати сюди.
Прошу підказати, що можна зробити в такому випадку?
У мене виникла потреба завантажити характеристики у товари боксу з інших карток товарів. Для цього я завантажив необхідні картки з іншого сайту в бокс, вивантажив разом з характеристиками, ішов у xls, підправив id і намагався завантажити назад. Але на цьому етапі у мене виникла проблема. Бокс вивантажує назву фільтра в стовпець незалежно від того чи є у товару з рядка даний фільтр, чи ні. https://prnt.sc/u6r4ff). У результаті виходить, що у кожного товару, який я оновлюю, з'являються всі можливі характеристики з файлу xls. Мені ж необхідно завантажити лише ті, що належать до конкретного товару. Приклад налаштувань імпорту https://prnt.sc/u6r3sx Тобто мені необхідно щоб фільтри з порожніми значеннями не вантажилися в бокс. Вже місяць пишу на підтримку, щоб мені порахували вартість такого доопрацювання - відповіді так і не було. Вже у понеділок попросили написати сюди. Прошу підказати, що можна зробити в такому випадку?
Добрий день. У функціоналі імпорту продуктів через xls можна зробити, щоб не завантажувало порожні фільтри - займе 1ч. Так само можна зробити блок у продукті, в якому ви введете id товару з якого потрібно перенести фільтр і вони з нього скопіюються (займе 2год). Це допоможе уникнути вивантаження в xls і завантаження назад.
Добрий день.
У функціоналі імпорту продуктів через xls можна зробити, щоб не завантажувало порожні фільтри - займе 1ч.
Так само можна зробити блок у продукті, в якому ви введете id товару з якого потрібно перенести фільтр і вони з нього скопіюються (займе 2год). Це допоможе уникнути вивантаження в xls і завантаження назад.
Бодяко Дмитро Співробітник написав: Доброго дня.У функціоналі імпорту продуктів через xls можна зробити щоб не завантажувало порожні фільтри - займе 1ч. Так само можна зробити блок у продукті, в якому ви введете id товару з якого потрібно перенести фільтр і вони з нього скопіюються (займе 2год). Це допоможе уникнути вивантаження в xls і завантаження назад.
Дмитре, як з вами зв'язатися з приводу запуску реалізації доопрацювання?
[quote]
Бодяко Дмитро Співробітник написав:
Доброго дня.У функціоналі імпорту продуктів через xls можна зробити щоб не завантажувало порожні фільтри - займе 1ч. Так само можна зробити блок у продукті, в якому ви введете id товару з якого потрібно перенести фільтр і вони з нього скопіюються (займе 2год). Це допоможе уникнути вивантаження в xls і завантаження назад.
[/quote]
Дмитре, як з вами зв'язатися з приводу запуску реалізації доопрацювання?
@Бодяко Дмитро як довго чекати на відповідь? Вибачте, але це серйозно. Я вже місяць спілкуюся з вашою службою підтримки з приводу цього доопрацювання і ніяк не можу отримати відповіді та розпочати реалізацію
@Бодяко Дмитро як довго чекати на відповідь? Вибачте, але це серйозно. Я вже місяць спілкуюся з вашою службою підтримки з приводу цього доопрацювання і ніяк не можу отримати відповіді та розпочати реалізацію
Доброго дня ми налагодили механізм прийняття подібних завдань з форуму і може запустити завдання в роботу . Якщо актуально вкажіть, на яку пошту надіслати рахунок.
Доброго дня ми налагодили механізм прийняття подібних завдань з форуму і може запустити завдання в роботу . Якщо актуально вкажіть, на яку пошту надіслати рахунок.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар