1b.app
Скопійоване посилання -

Злетіли налаштування

https://dncomp.1b.app/6038/ --- було зроблено налаштування доступів, на сьогоднішній день помітив, що ці налаштування для конкретного користувача злетіли, хочу з'ясувати чому і хто повинен плотити за цю проблему.
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Карпов Ігор Вадимович писал/а:
на сьогоднішній день помітив, що ці налаштування для конкретного користувача злетіли,

Доброго дня.
Права доступу налаштовуються на группу користувачів - рекомендую вам перевірити чи входить користувач у потрібну группу, чи не змінювалися налаштування, а за неможливості - звернутися до свого інтегратора за консультацією.
сегодня, 09:11

Карпов Ігор Вадимович
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Ви все вірно кажете , але ніхто нічого не міняв і вони злетіли
сегодня, 09:24

Карпов Ігор Вадимович
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача

Тиндик Максим Вадимович
OneBox production писал/а:

на сьогоднішній день помітив, що ці налаштування для конкретного користувача злетіли,

Доброго дня.
Права доступу налаштовуються на группу користувачів - рекомендую вам перевірити чи входить користувач у потрібну группу, чи не змінювалися налаштування, а за неможливості - звернутися до свого інтегратора за консультацією.

Питання просто в чому, я за ці налаштування платив кошти, після чого все помінялось обратно, хоча ми в ці настройки не лазили, хочу вияснити чому все повернулось обратно
сегодня, 15:02

Питання просто в чому, я за ці налаштування платив кошти, після чого все помінялось обратно, хоча ми в ці настройки не лазили, хочу вияснити чому все повернулось обратно

Едине що я можу вам сказати - я не бачу щоб у права доступу по групі контакта хтось заходив і вносив зміни після 2024-11-12
Тому рекомендую вам звернутися або до технічної підтримки, або конкретно до свого інтегратора впровадження (бо саме він налаштовував і йому має бути відомо що та як), або конкретизувати проблему що саме працює не так щоб вам підсказали чому на форумі.
сегодня, 15:14

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар