Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень! Потрібна доробка завантаження прайсу:
[file]22481[/file]
Мета: шукати відповідність по товарах лише певних брендів, які стосуються цього постачальника.
[file]22481[/file]
Бачу таку реалізацію:
[file]22481[/file]
У картці постачальника є поле із вибором брендів.
[file]22481[/file]
При завантаженні прайсу додати Опцію "Шукати відповідність тільки брендам постачальника".
[file]22481[/file]
Оцініть, будь ласка, дане доопрацювання.
[file]22481[/file]
Можливо, ви запропонуєте якусь іншу реалізацію.
[file]22481[/file]
[file]22481[/file]
Добридень! Потрібна доробка завантаження прайсу:
Мета: шукати відповідність по товарах лише певних брендів, які стосуються цього постачальника.
Бачу таку реалізацію:
У картці постачальника є поле із вибором брендів.
При завантаженні прайсу додати Опцію "Шукати відповідність тільки брендам постачальника".
1. У постачальників у прайсі є бренди, з якими ми вже не працюємо і при завантаженні прайсу ці товари щоразу оновлюються. 2. Деякі товари мають артикул, у якого на початку є нулі, наприклад, 00156, при завантаженні нулі на початку обрізаються і відбувається зв'язок з товаром, у якого артикул 156. 3. Ще в прайсі можуть бути товари брендів, з якими ми не працюємо і їх немає в системі, але в системі є товари інших брендів із таким самим артикулом. У результаті відбувається зв'язок.
1. У постачальників у прайсі є бренди, з якими ми вже не працюємо і при завантаженні прайсу ці товари щоразу оновлюються.
2. Деякі товари мають артикул, у якого на початку є нулі, наприклад, 00156, при завантаженні нулі на початку обрізаються і відбувається зв'язок з товаром, у якого артикул 156.
3. Ще в прайсі можуть бути товари брендів, з якими ми не працюємо і їх немає в системі, але в системі є товари інших брендів із таким самим артикулом. У результаті відбувається зв'язок.
Доброго дня. Я думаю реалізація подібних налаштувань в інтерфейсі завантаження прайса постачальника та рефакторинг завантаження прайса постачальника під них займе близько 5 годин. Виставити рахунок?
Доброго дня.
Я думаю реалізація подібних налаштувань в інтерфейсі завантаження прайса постачальника та рефакторинг завантаження прайса постачальника під них займе близько 5 годин.
Виставити рахунок?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар