Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Все просто - в налаштуваннях не зазначено ні артикул, не якийсь з ідентифікаторів, ні пошуку на ім'я - ось товари і не знаходить - про що пише в статистиці внизу дії.
Все просто - в налаштуваннях не зазначено ні артикул, не якийсь з ідентифікаторів, ні пошуку на ім'я - ось товари і не знаходить - про що пише в статистиці внизу дії.
Ми прописували поля відповідно до принципу завантаження товарів через сервіс завантаження постачальника прайсу. Я так розумію, що така логіка некоректна? Чи можна настроїти цей розділ для оновлення цін від постачальника. Також є питання що відбувається з товарами які не прописані – вони просто пропускаються чи додаються до розділу зв'язування товарів?
Ми прописували поля відповідно до принципу завантаження товарів через сервіс завантаження постачальника прайсу. Я так розумію, що така логіка некоректна? Чи можна настроїти цей розділ для оновлення цін від постачальника. Також є питання що відбувається з товарами які не прописані – вони просто пропускаються чи додаються до розділу зв'язування товарів?
Камянченко Антон Сергійович писав/ла: Ми прописували поля відповідно до принципу завантаження товарів через сервіс завантаження постачальника прайсу.
Ну так це ж зовсім різні події. По завантаженню прайсів постачальників як окремі автоматизації, які працюють на основі налаштувань по конкретному постачальнику.
Камянченко Антон Сергійович писав/ла: Також є питання що відбувається з товарами які не прописані – вони просто пропускаються чи додаються до розділу зв'язування товарів?
Якщо шукати товар нема чого (як у вашому випадку) - вони пропускаються (про що і пише в дії, що продукти не знайдені)
[quote]
Камянченко Антон Сергійович писав/ла:
Ми прописували поля відповідно до принципу завантаження товарів через сервіс завантаження постачальника прайсу.
[/quote]
Ну так це ж зовсім різні події.
По завантаженню прайсів постачальників як окремі автоматизації, які працюють на основі налаштувань по конкретному постачальнику.
[quote]
Камянченко Антон Сергійович писав/ла:
Також є питання що відбувається з товарами які не прописані – вони просто пропускаються чи додаються до розділу зв'язування товарів?
[/quote]
Якщо шукати товар нема чого (як у вашому випадку) - вони пропускаються (про що і пише в дії, що продукти не знайдені)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар