Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
в рамках доопрацювання було зроблено інтеграцію з сервісом відправки смс повідомлень sms4b #2015818404
Тепер більш ніж місяць активного використання, отримавши дуже невеликий рахунок за відправку смс, ми виявили що 80% смс не доставляються, тобто навіть не потрапляють до провайдера.
Прошу розібратися, приклади смс-подій, які не дійшли до провайдера, були відправлені Стасюк Юлії.
Добридень! в рамках доопрацювання було зроблено інтеграцію з сервісом відправки смс повідомлень sms4b #2015818404 Тепер більш ніж місяць активного використання, отримавши дуже невеликий рахунок за відправку смс, ми виявили що 80% смс не доставляються, тобто навіть не потрапляють до провайдера. Прошу розібратися, приклади смс-подій, які не дійшли до провайдера, були відправлені Стасюк Юлії.
Вам сьогодні вже відповідали безпосередньо з доопрацювання, що у вас зазначені підписи не так.
У вас вказано підпис Rattan&**** - він відноситься до турбосмс, який не відправляє смс на ці країни. У sms4b у вас є підпис Rattan**** - з цього підпису необхідно надсилати повідомлення через сервіс sms4b.
Вам сьогодні вже відповідали безпосередньо з доопрацювання, що у вас зазначені підписи не так.
[quote]
У вас вказано підпис Rattan&**** - він відноситься до турбосмс, який не відправляє смс на ці країни.
У sms4b у вас є підпис Rattan**** - з цього підпису необхідно надсилати повідомлення через сервіс sms4b.
[/quote]
Добридень! Налаштуванням займалися Ваші фахівці, ми нічого не налаштували. Це вони залишили активним відправлення через Турбосмс. Що слід зробити за підсумком? Чи зробили все? Будь ласка, видаліть наші Альфа-імена з Вашого повідомлення вище або закрийте зірочкам основне, дякую
Добридень!
Налаштуванням займалися Ваші фахівці, ми нічого не налаштували. Це вони залишили активним відправлення через Турбосмс.
Що слід зробити за підсумком? Чи зробили все?
Будь ласка, видаліть наші Альфа-імена з Вашого повідомлення вище або закрийте зірочкам основне, дякую
Налаштуванням займалися Ваші фахівці, ми нічого не налаштували. Це вони залишили активним відправлення через Турбосмс.
Я рекомендую вам у такому разі спілкуватися конкретно з фахівцем, через якого ви робили налаштування – щоб я не вводив вас в якусь оману.
Будь ласка, видаліть наші Альфа-імена з Вашого повідомлення вище або закрийте зірочкам основне, дякую
Ок
[quote]
[/quote]
Я рекомендую вам у такому разі спілкуватися конкретно з фахівцем, через якого ви робили налаштування – щоб я не вводив вас в якусь оману.
[quote]
[/quote]
Ок
Чи не скрізь? Де саме має бути виправлене ім'я? Ми виправили у налаштуваннях sms4b, у бізнес-процесах. Повідомлення взагалі ніякі не надсилаються, ні автоматично з бізнес-процесів, ні вручну
Чи не скрізь? Де саме має бути виправлене ім'я? Ми виправили у налаштуваннях sms4b, у бізнес-процесах. Повідомлення взагалі ніякі не надсилаються, ні автоматично з бізнес-процесів, ні вручну
Зараз в інтеграціях у вас відповідають підписи тим, які створені у відповідних провайдерів смс-розсилок? Якщо так - можете надати посилання на процес, звідки не відправляється зараз СМС - я перевірю яку відповідь ми отримуємо від провайдера, можливо там якась технічна/білінгова помилка з їхнього боку (що стане зрозуміліше що не так)?
[quote]
[/quote]
Зараз в інтеграціях у вас відповідають підписи тим, які створені у відповідних провайдерів смс-розсилок?
Якщо так - можете надати посилання на процес, звідки не відправляється зараз СМС - я перевірю яку відповідь ми отримуємо від провайдера, можливо там якась технічна/білінгова помилка з їхнього боку (що стане зрозуміліше що не так)?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар