Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Необхідно перенести бокс crm.protech-solutions.com.ua на домен obox.med.hlr.ua годину списуємо з оплаченого годинника проекту https://crm.hlr.ua/, Якщо потрібно підтвердження від відповідальної особи за crm.protech-solutions .com.ua - у якому вигляді? Чи достатньо від нього імейлу? Якщо так – куди йому писати?
Дякую
Добрий день. Необхідно перенести бокс crm.protech-solutions.com.ua на домен obox.med.hlr.ua годину списуємо з оплаченого годинника проекту https://crm.hlr.ua/, Якщо потрібно підтвердження від відповідальної особи за crm.protech-solutions .com.ua - у якому вигляді? Чи достатньо від нього імейлу? Якщо так – куди йому писати? Дякую
Добрий день. Зміна домену 1 год. Для виконання потрібно: - доступ до сервера, де потрібно проводити роботи; - домен obox.med.hlr.ua має бути спрямований на сервер.
Добрий день.
Зміна домену 1 год.
Для виконання потрібно:
- доступ до сервера, де потрібно проводити роботи;
- домен obox.med.hlr.ua має бути спрямований на сервер.
Тасун Сергій Володимирович написав: Добрий день. Зміна домену 1 год. Для виконання потрібно: - доступ до сервера, де потрібно проводити роботи; - домен obox.med.hlr.ua має бути спрямований на сервер.
1 година оплачена, Доступ до сервера надам, куди можу відправити?
[quote]
Тасун Сергій Володимирович написав:
Добрий день.
Зміна домену 1 год.
Для виконання потрібно:
- доступ до сервера, де потрібно проводити роботи;
- домен obox.med.hlr.ua має бути спрямований на сервер.
[/quote]
1 година оплачена, Доступ до сервера надам, куди можу відправити?
Шатохіна Ірина написав: Доступ до сервера надам, куди можу відправити?
Добрий день. Доступу до сервера надішліть відповіддю на лист від sysadmin.
[quote]
Шатохіна Ірина написав:
Доступ до сервера надам, куди можу відправити?
[/quote]
Добрий день.
Доступу до сервера надішліть відповіддю на лист від sysadmin.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар