Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У клієнта викуплена ліцензія + шаблон template 23 і він хоче змінити домен
Які дані потрібні від клієнта і скільки годин знадобиться для цього?
Також необхідно оновитися до останньої версії MVP, наскільки знаю для коробкових версій це коштує 50$/ліцензія
У клієнта викуплена ліцензія + шаблон template 23 і він хоче змінити домен Які дані потрібні від клієнта і скільки годин знадобиться для цього? Також необхідно оновитися до останньої версії MVP, наскільки знаю для коробкових версій це коштує 50$/ліцензія
Матюшко Денис OneBox, Sales Manager написав: У клієнта викуплена ліцензія + шаблон template 23 і він хоче змінити домен
1год
Матюшко Денис OneBox, Sales Manager написав: Які дані потрібні від клієнта і скільки годин знадобиться для цього?
сертифікат SSL якщо він буде ну і направити сам домен на сервер
Матюшко Денис OneBox, Sales Manager написав: Також необхідно оновитися до останньої версії MVP, наскільки знаю для коробкових версій це коштує 50$/ліцензія
якщо немає кастома, то безкоштовно
[quote]
Матюшко Денис
OneBox, Sales Manager написав:
У клієнта викуплена ліцензія + шаблон template 23 і він хоче змінити домен
[/quote]
1год
[quote]
Матюшко Денис
Які дані потрібні від клієнта і скільки годин знадобиться для цього?
[/quote]
сертифікат SSL якщо він буде
ну і направити сам домен на сервер
[quote]
Матюшко Денис
Також необхідно оновитися до останньої версії MVP, наскільки знаю для коробкових версій це коштує 50$/ліцензія
[/quote]
якщо немає кастома, то безкоштовно
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар