Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Замість того, щоб розібратися, чому крон не працював, Ви перезавантажуєте сервер. Такою дією Ви приводите до того, що інші крони перестають працювати. Нині вага автоматизації працюють.
Добрий день.
Замість того, щоб розібратися, чому крон не працював, Ви перезавантажуєте сервер.
Такою дією Ви приводите до того, що інші крони перестають працювати.
Нині вага автоматизації працюють.
якби знати як розібратися в тому, що і чому не працює крон. я дивився навантаження на сервер її як би не було в момент відключення крона. ну що я міг те й спробував, вимкнув/ввімкнув. Якщо це можна виправляти самостійно, то як? або просто чекати 1-2 години що саме роздуплиться дякую що виправили
якби знати як розібратися в тому, що і чому не працює крон. я дивився навантаження на сервер її як би не було в момент відключення крона. ну що я міг те й спробував, вимкнув/ввімкнув. Якщо це можна виправляти самостійно, то як? або просто чекати 1-2 години що саме роздуплиться
дякую що виправили
Добрий день. Відповідь була до того, що перезавантаження сервера не вирішить проблему з хвилинним кроном. Хвилинний крон перезапуститься самостійно через 5 годин. Ви можете самостійно виправити руками на сервері.
Добрий день.
Відповідь була до того, що перезавантаження сервера не вирішить проблему з хвилинним кроном.
Хвилинний крон перезапуститься самостійно через 5 годин.
Ви можете самостійно виправити руками на сервері.
Тасун Сергій Володимирович OneBox production написав: Добрий день. Відповідь була до того, що перезавантаження сервера не вирішить проблему з хвилинним кроном. Хвилинний крон перезапуститься самостійно через 5 годин. Ви можете самостійно виправити руками на сервері.
раніше я запитував, чи можна це зробити, але сказали, що самостійно ні. а в робочий час не працює крон це ппц море проблем
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
OneBox production написав:
Добрий день.
Відповідь була до того, що перезавантаження сервера не вирішить проблему з хвилинним кроном.
Хвилинний крон перезапуститься самостійно через 5 годин.
Ви можете самостійно виправити руками на сервері.
[/quote]
раніше я запитував, чи можна це зробити, але сказали, що самостійно ні. а в робочий час не працює крон це ппц море проблем
5 годин чекати його автоматичного перезапуску дуже довго за нашого темпу робіт. ну годину ще терпимо +/-. якщо це можна робити самостійно на сервері то було б добре побачити як :) сервер https://www.hetzner.com/
5 годин чекати його автоматичного перезапуску дуже довго за нашого темпу робіт. ну годину ще терпимо +/-. якщо це можна робити самостійно на сервері то було б добре побачити як :)
сервер https://www.hetzner.com/
не працює хвилинний крон. вже 1,5 години. і тепер це дуже часто, особливо при масових змінах у товарах (міняються 6 дат у картці товару в 7000 товарів) але такого раніше не було, а наразі це майже постійно і вимушені вибирати час коли це робити.
не працює хвилинний крон. вже 1,5 години. і тепер це дуже часто, особливо при масових змінах у товарах (міняються 6 дат у картці товару в 7000 товарів) але такого раніше не було, а наразі це майже постійно і вимушені вибирати час коли це робити.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар